Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας!

Τελικά ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Δες τα πιο διάσημα ζευγάρια που παρόλο τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, είναι μαζί κι… ευτυχισμένοι! Δες μερικά από αυτά!

Kathrine Zeta Jones-Michael Douglas: Αυτός 63 κι εκείνη 40!

Ashton Kutcher – Demi Moore: Γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο τον Μάιο του 2003. Και δύο χρόνια αργότερα, παντρεύτηκαν. Εκείνη είναι 15 χρόνια μεγαλύτερή του αλλά επειδή η διάσημη ηθοποιός ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της στέκεται πάντα λαμπερή πλάι του.

Hugh Jackman – Deborah Lee Furniss: Είναι ένας από τους πιο ποθητούς άντρες στον πλανήτη. Είναι παντρεμένος από το 1996. Η σύζυγος του είναι μεγαλύτερη κατα 12 χρόνια.

Tom Cruise- Kate Holmes: Είναι από τα πιο πολυσηζητημένα ζευγάρια. Το μόνο που τους χωρίζει είναι 17 χρόνια διαφορά ηλικίας, τίποτα άλλο αφού είναι πολύ ερωτευμένοι.

Harrison Ford – Calista: Ο Harrison Ford έχει 22 χρόνια διαφορά από τη σύζυγο του Calista.

Brian Austin Green – Megan Fox: Ο ηθοποιός Brian Austin Green 34 χρονών και οι Megan Fox, 21 χρονών. Πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκαν με μυστικό γάμο στη Χαβάη.

Nicolas Keitz- Alis Kim: Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 30 Ιουλίου του 2004, και μαζί έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι. Η Alis είναι 20 ολόκληρα χρόνια μικρότερή του.

Μadonna – Hesus: Σάλο είχε προκαλέσει η είδηση ότι η Madonna βρίσκεται σε σχέση με το νεαρό μοντέλο Hesus Η Βασίλισσα της ποπ τον περνάει 28 χρόνια.

Read More

And More