Οι star που νίκησαν στις εκλογές! TLIFE ρεπορτάζ!

Άνθρωποι της τέχνης, της τηλεόρασης και της showbiz, ζητούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη μας, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Κάποιοι τα καταφέρνουν καλά και παίρνουν και πρωτιές!

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών αλλά πολλά αγαπημένα μας πρόσωπα από την εγχώρια showbiz έχουν στεφθεί νικητές! Το TLIFE επικοινώνησε μαζί τους και εκείνοι μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά τους αλλά και ευχαρίστησαν τους ψηφοφόρους τους.

Hλίας Ψινάκης:

Επικοινωνήσαμε με τον νικητή Ηλία Ψινάκη ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE έχει βγει πρώτος σε ψήφους ενώ ακολουθεί η Βάσια Τριφύλλη. Ο Ηλίας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις καθώς θέλει να δει πρώτα τα τελικά αποτελέσματα.

Σωκράτης Αλαφούζος:

”Tα πάω αρκετά καλά αλλά το αν θα βγω θα εξαρτηθεί από την επόμενη Κυριακή. Αισθάνομαι πολύ ωραία, πολύ καλά. Παρόλο που δεν έκανα μεγάλο προεκλογικό αγώνα με φυλλάδια κτλ αισθάνομαι πολύ καλά που ο κόσμος με εμπιστεύτηκε. Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι για την Ελλάδα, που θέλουν να φτιάξουν τα πράγματα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ελπίζω να πέρασε αυτό το μήνυμα και όχι να είμαι πολιτικός που να λέει πράγματα που δεν θα ισχύουν την επόμενη μέρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν κι ελπίζω να είμαι σε θέση αργότερα να κάνω τα πράγματ απου θέλω, να βοηθήσω η Γλυφάδα να γίνει πιο όμορφη, ειδικά για τα παιδιά μας και όσο για την τέχνη που εγώ υπηρετώ τόσα χρόνια και με αυτό θα ήθελα να ασχοληθώ, να δώσω στους ανθρώπους της Γλυφάδας περισσότερους διεξόδους έκφρασης”.

Γιώργος Κατσαρός:

”Ξέρω ότι έχω βγει. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα αλλά ξέρω ότι έχω εκλεγεί. Δεν ξέρω ακόμη με πόσους σταυρούς. Αισθάνομαι δικαίωση γιατί δεν έκανα μεγάλο προεκλογικό αγώνα αλλά φαίνεται πως ο κόσμος εκτίμησε την προσφορά μου στο δήμο εδώ και τέσσερα χρόνια. Έκανα πολλές συναυλίες με είσοδο ελεύθερη, ανεβάσαμε το μουσικό επίπεδο και γι’αυτό πιστεύω ότι με εμπιστεύθηκε ξανά ο κόσμος. Θα συνεχίσω να κάνω συναυλίες με είσοδο ελεύθερη για τον κόσμο που δεν πρέπει να πληρώνει εισιτήριο, θα ανεβάσω κι άλλο το επίπεδο και είμαστε έτοιμοι με τον δήμαρχο να δημιουργήσουμε την Μουσική Ακαδημία, που δεν υπάρχει στην Ελλάδα”.

Βάσια Τριφύλλη:

”Δεν έχουν βγει τα τελικά αποτελέσματα αλλά απ’όσο ξέρω πρώτος βγήκε ο Ηλίας Ψινάκης και δεύτερη εγώ. Έχω βγει αλλά δεν ξέρω με πόσους σταυρούς πάντως πρέπει να είναι πολλοί. Είμαι χαρούμενη γιατί εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και αυτό δείχνει πόσο πολύ με αγαπάει ο κόσμος. Πιστεύω ότι με ψήφισαν γιατί με έχει εκτιμήσει στη διάρκεια της ζωής μου και την πορεία μου. Ένα ευχαριστώ για τους ψηφοφόρους μου δεν φτάνει είναι πάρα πολύ λίγο. Έχω καρπωθεί την αγάπη του κόσμου στη ψυχή μου, στο μυαλό μου, στους ώμους μου και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ από τη θέση που θα με βάλει ο Νικήτας Κακλαμάνης”.

Δημήτρης Κωνσταντάρας:

”Δεν έχουν βγει ακόμη τα επίσημα αποτελέσματα. Απ’ότι μαθαίνω έχω βγει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και αισθάνομαι δικαίωση αλλά θέλω να δω και τα επίσημα αποτελέσματα. Έχω μάθει σ’αυτή τη δουλειά να είμαι επιφυλακτικός, συντηρητικός και μαζεμένος. Τώρα γιατί με ψήφισαν; Εγώ είμαι κάτοικος στην περιοχή του 6ου διαμερίσματος. Οι άνθρωποι εδώ τουλάχιστον ψήφισαν τον γείτονά τους, τον κάτοικο της περιοχής, τον άνθρωπο που πίνουν μαζί καφέ στα ίδια καφενεία και που ψωνίζουν μαζί στα ίδια μαγαζιά. Παράλληλα εκτίμησαν το γεγονός ότι έχω και μία εμπειρία στο χώρο με τη συμμετοχή μου στη Βουλή οπότε με είδαν πολύ πιο συμπαθητικά από κάποιους άλλους. Αν δεν δω όμως τα τελικά αποτελέσματα, δεν μπορώ να πω μεγάλα λόγια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους με ψήφισαν και η υποχρέωση που αισθάνομαι να τους εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο είναι πάρα πολύ μεγάλη και φυσικά θα ασχοληθώ μόνο με αυτό. Μεγάλωσα πια για να έχω φιλοδοξίες αστείρευτες και αυτό που με ενδιαφέρει είναι ό,τι κάνω να το κάνω καλά για να μην στενοχωρήσω ή απογοητεύσω τους ανθρώπους που με στήριξαν”.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι και αυτός ένας από τους μεγάλους νικητές. Το αν θα καταφέρει ή όχι να γίνει δήμαρχος της Στυλίδας θα το μάθουμε την Κυριακή. Πάντως είναι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Read More

And More