Που μένει και τι κάνει η Lady Gaga στην Κρήτη!

H εκκεντρική τραγουδίστρια έφτασε στο νησί χθες το πρωί στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”. Μαζί με τους άνδρες της προσωπικής τους φρουράς, δυο φίλες της και τον αγαπημένο της Luc Karl.

Η Lady Gaga, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE μένει στο ξενοδοχείο Blue Palace, στην Ελούντα.

Η διάσημη star, αν και αποφεύγει τις μετακινήσεις για να μην τραβήξει την προσοχή των μέσων, εχθές αποφάσισε να μεταβεί στην Πλάκα, όπου δείπνησε στο εστιατόριο “Γιώργος”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η τραγουδίστρια έφαγε πατάτες λεμονάτες στο φούρνο, κακαβιά και τσιπούρα, ενώ συνοδευόταν από τους άντρες ασφαλείας και τον σύντροφό της. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους θαμώνες του εστιατορίου δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία της, αφού η Lady Gaga, φορούσε ένα απλό μακρύ φόρεμα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα φιλική με το προσωπικό. Στο εστιατόριο παρέμεινε για περίπου τρεις ώρες και πριν φύγει μοίρασε αυτόγραφα στους ανθρώπους του μαγαζιού!


Το εστιατόριο “Γιώργος”, όπου δείπνησε η Lady Gaga

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η μητέρα της Stefani Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι ελληνικής καταγωγής και ίσως γι’ αυτό η διάσημη star να επέλεξε την χώρα μας για τις ολιγοήμερες διακοπές της.

Ετικέτες

Read More

And More