H τυχερή θαυμάστρια στο TLIFE: ”Ο Iglesias φιλάει υπέροχα”!

Η Μαριάννα είναι 16 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Είναι η τυχερή που κέρδισε ένα φιλί από τον Enrique Iglesias. Ο θαυμασμός που νιώθει για τον διάσημο τραγουδιστή την ώθησε στο να ανέβει στη σκηνή απλά για να τον αγκαλιάσει. Και ενώ η ασφάλεια επιχείρησε να την κατεβάσει ο Enrique το απέτρεψε έχοντας την στην αγκαλιά του.

Της αφιέρωσε μια μελωδική μπαλάντα και της τραγουδούσε κοιτώντας την στα μάτια.

Το TLIFE λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού βρήκε την τυχερή θαυμάστρια. Mας περιέγραψε τα συναισθήματά της και μας αποκάλυψε τι της είπε ο Enrique μετά το φιλί! ”Μετά το φιλί, μου λέει είσαι καλά; (Are you feelling good?)του λέω ναι (I am fine), μετά του είπα ότι ήρθα από την Κύπρο μόνο και μόνο για να τον δω, ότι έμαθα Ισπανικά μόνο για εκείνον και μου λέει: (You are crazy! ) Toυ είπα τον αγαπάω και μου είπε I love you toο! Μετά που έφυγα μου λέει, μη φύγεις μείνε εδώ θα έρθω πίσω γρήγορα, αλλά μετά ήρθε ένας κύριος και μου λέει είμαι o μάνατζερ του φύγε!

Σαν εμπειρία τη χαρακτήρισε ”τρελή” και είπε στην συνέχεια: ”Έκανα ολόκληρο ταξίδι από την Κύπρο για να έρθω εδώ νομίζω ότι μου άξιζε όλο αυτό” και μετά που τη ρωτήσαμε αν φιλάει καλά ο Ισπανός τραγουδιστής, είπε: ”Ο Enrique φιλάει υπέροχα!”.

Μετά τη Μαριάννα πολλές προσπάθησαν να την μιμηθούν αλλά δεν τα κατάφεραν…

Ρεπορτάζ: Κική Τσολακίδη

Read More

And More