Καγιά – Κριθαριώτης: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου!

Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης γνωρίζονται τουλάχιστον 12 χρόνια και η σχέση τους αναπτύχθηκε έπειτα από μία δυνατή φιλία. Το ζευγάρι από τότε που επισημοποίησε την σχέση του έχει γίνει αχώριστο και δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους ακόμα και στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Οι φήμες για γάμο αλλά και εγκυμοσύνη τους ακολουθήσαν από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες. Ταιριάζουν τόσο πολύ που ο γάμος ήταν το φυσικό επακόλουθο της σχέσης τους. Η Βίκυ έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι ιθα παντρευτεί μόνο αν υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος, όπως είναι η δημιουργία οικογένειας.

Όπως φαίνεται η ώρα αυτή έφτασε αφού στις 10 Οκτωβρίου το μοντέλο και παρουσιάστρια θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η ημερομηνία δεν έχει επιλεχθεί τυχαία καθώς το 10 είναι ο τυχερός της αριθμός. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και ο λόγος που μέχρι τώρα η Βίκυ δεν το έχει πει επίσημα είναι γιατί είναι προληπτική.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι το ζευγάρι έχει “ξαναπαντρευτεί ” στο παρελθόν. Είχε γίνει στα πλαίσια μίας καμπάνιας στα περιοδικά, η Βίκυ φορούσε νυφικό κι επειδή είχε αργήσει το μοντέλο επιστρατεύτηκε ο Νίκος για να ντυθεί γαμπρός.

Ο πραγματικός τους γάμος, που θα έχει μόλις 60 καλεσμένους, θα γίνει στο Λαγονήσι στις 19:00, στον ναό του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στην έπαυλη του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη. Ένας από τους κουμπάρους θα είναι ο πεθερός της Σήλιας που αγαπάει διαίτερα τον Νίκο Κριθαριώτη αλλά και την Βίκυ.

Το νυφικό ασφαλώς θα είναι σχεδιασμένο από την Σήλια Κριθαριώτη και θα έχει minimal chic ύφος. Τα μαλλιά της θα φτιάξει ο στενός της συνεργάτης Στέφανος Βασιλάκης ενώ το μακιγιάζ της ο make-up artist Αλέξανδρος Ρίγλης.

“Δεν ονειρεύομαι νυφικά υπερπαραγωγή. Ξέρεις πόσα νυφικά έχω φορέσει; Θα βάλω ένα απλό λευκό φορεματάκι και τελείωσε. Θέλω να ενώσω τη ζωή μου με τον άνθρωπό μου αγαπημένα και ήσυχα, με πολύ λίγους ανθρώπους”, ανέφερε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Madame Figaro.

Read More

And More