Κορινθίου – Αϊβάζης: Το πάρτι πριν από το γάμο!

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θα ενώθουν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Εκεί, είναι η μόνιμη κατοικία του ζευγαριού. Το σπίτι τους είναι της πολυαγαπημένης γιαγιάς της Μαρίας και θα είναι και ο χώρος που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους τους μετά το μυστήριο.

Ο Γιάννης και η Μαρία τρέχουν ακόμα για τις τελευταίες λεπτομέρειες αν και έχουν φροντίσει όλα να έχουν το δικό τους προσωπικό γούστο. Από τις βέρες του ζευγαριού μέχρι και το νυφικό, η όμορφη νύφη έβαλε την προσωπική της σφραγίδα.

Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι η Μαρία βρέθηκε στο ατελιέ της Έλενας Βορέα, μαζί με την κουμπάρα της, όπου έκανε την τελευταία πρόβα. Η γνωστή σχεδιάστρια έχει αναλάβει επίσης να ντύσει και την μητέρα της Μαρίας, την κουμπάρα αλλά και την μικρή Ισμήνη, η οποία θα φοράει στα μαλλιά της ένα στεφανάκι που είναι ειδική κατασκευή από την Έλενα.

Για την μαμά της Μαρίας έχει σχεδιάσει ένα φόρεμα εξολοκλήρου για κείνη ενώ για την κουμπάρα, την σύζυγο του αθλητικογράφου Γιώργου Θαναηλάκη, έχει διαλέξει ένα ιδιαίτερο σύνολο. Το σύνολο αυτό θα αποτελείται από φούστα και μπλούζα και είναι από την επόμενη κολεξίον της σχεδιάστριας που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

Όσον αφορά το πάρτι που θα κάνουν πριν το γάμο τους, το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμα όλες τις λεπτομέρειες. Ο Γιάννης διάλεξε να διασκεδάσει την Παρασκευή το βράδυ με τους φίλους του στα μπουζούκια ενώ η Μαρία προτιμά ένα ποτό σε μεγάλο ξενοδοχείο χαλαρά με την Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, που είναι και κουμπάρα της.

Read More

And More