Lady Gaga: Το πρώτο 24ωρο στην Αθήνα και οι τελευταίες ετοιμασίες για το αποψινό live!

Πανικό έχει προκαλέσει η Lady Gaga από το βράδυ της Τετάρτης που προσγειώθηκε με το ιδιωτικό της αεροπλάνο στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η εκκεντρική τραγουδίστρια από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι της στη χώρα μας δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους θαυμαστές της αφού είχαν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς στον αερολιμένα για να δουν από κοντά το είδωλό τους.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΦΙΞΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΩΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΤΣΕΛΗ

Την ίδια ώρα, μεγάλος αριθμός θαυμαστών είχε μαζευτεί και έξω από την Μεγάλη Βρετανία, το ξενοδοχείο που φιλοξενεί την ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στην Αθήνα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η εικόνα έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο δεν άλλαξε ούτε κατά την διάρκεια της Πέμπτης. Ισχυρή αστυνομική δύναμη περικύκλωσε το κέντρο για να προστατέψουν την σταρ αλλά και τους υπόλοιπους πελάτες του.

Η Lady Gaga αφού έφτασε στην σουίτα της, χαλάρωσε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από τις πιο σέξι πόζες της.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΠ¨Ο ΤΗ ΣΟΥΙΤΑ

Δεν παρέλειψε μάλιστα να στείλει και μήνυμα στα ελληνικά στους followers της από την Ελλάδα χρησιμοποιώντας όμως greeklish.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ

Η εκκεντρική σταρ χάρηκε ιδιαίτερα την φιλοξενία στο ξενοδοχείο της και δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία φωτογραφία για το πως την υποδέχτηκαν. Με γλυκά και μία σοκολατένια Καρυάτιδα. Μάλιστα, εξήγησε μέσα από το instagram ότι το συγκεκριμένο άγαλμα βρίσκεται στο Ερέχθειο της Ακρόπολης.


Στην Αθήνα η Lady Gaga έχει έρθει με όλη την ομάδα της που την ακολουθεί σε αυτή την παγκόσμια περιοδεία με τίτλο The Artpop Ball. Ανάμεσά τους είναι και η κολλητή της φίλη αλλά και προσωπική της σεφ, Bo Kyung O’Connor η οποία το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στη Βαρβάκειο αγορά για να πάρει τα απαραίτητα για τα γεύματα της σταρ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Η σεφ ξέρει πολύ καλά το pop icon αλλά είναι και έμπειρη για να αναγνωρίσει τα φρέσκα και υγιεινά προϊόντα. Άλλωστε η Lady Gaga έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το μενού το οποίο θέλει να είναι μεσογειακό.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μαζί της όμως έχει έρθει κι ένα ακόμα αγαπημένο της πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την μαμά της, Cynthia Germanotta.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ

Κι όσο η σταρ χαλάρωνε στο ξενοδοχείο της οι τεχνικοί που την ακολουθούν σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας ανέλαβαν να ετοιμάσουν τη σκηνή του ΟΑΚΑ για το φαντασμαγορικό show που θα δώσει απόψε.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ STAGE

Αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο με ένα θέαμα γεμάτο μουσική, χορό, μόδα και στοιχεία πάρτι. Φυσικά και πολλά ρούχα, περούκες, φτερά. Το TLIFE θα είναι εκεί για να σου μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό! Stay tuned!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lady Gaga: Ποζάρει ημίγυμνη στο δωμάτιό της στην Αθήνα και αναστατώνει το Instagram!

Lady Gaga: Έρχεται στην Ελλάδα δύο μέρες πριν τη συναυλία της

Read More

And More