Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.07.2010 | 08:10

Η οικονομική κρίση γίνεται... σήριαλ!

Η οικονομική κρίση γίνεται... σήριαλ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η οικονομική κρίση έχει αγγίξει ήδη την ελληνική πραγματικότητα και όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να την αντιμετωπίσουν. Ίσως ο καλύτερος από αυτούς να είναι το χιούμορ και το γέλιο. Έτσι, λοιπόν, το Mega αποφάσισε να κάνει την οικονομική κρίση... σήριαλ! Το TLIFE μίλησε με τον σεναριογράφο της σειράς, Λάμπρο Φισφή κα έμαθε όλες τις λεπτομέρειες...

Ο λόγος για τη νέα σειρά του Mega που θα λέγεται "Η γενιά των 592 " και θα προβάλλεται από τον Οκτώβρη. Πρόκειται για μια κωμωδία χαρακτήρων, που θα παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας παρέας νέων που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με το βασικό μισθό, δηλαδη 592 ευρώ. Στο συγκεκριμένο σήριαλ θα πρωταγωνιστούν πέντε νέοι ηθοποιοί και τα περισσότερα επεισόδια θα είναι αυτοτελείς ιστορίες και θα υπάρχουν και κάποιες guest εμφανίσεις.


Οι πρωταγωνιστές της σειράς!Οι βασικοί πέντε πρωταγωνιστές θα είναι ο Θοδωρής Αντωνιάδης, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς,η Άνδρη Θεοδότου ο ,Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Τη σκηνοθεσία κάνει ο Γιάννης Λαπατάς και το σενάριο γράφει ο πρωτεμφανιζόμενος Λάμπρος Φισφής. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα συνεχιστούν και μες στον Αύγουστο.

"Μέσα από τη νέα σειρά του Μega θα παρακολουθήσουμε τις ζωές πέντε φίλων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά, τις σχέσεις, το Pανεπιστήμιο, ακόμη και τα πιο μικρά πράγματα της καθημερινότητάς τους", αναφέρει ο σεναριογράφος Λάμπρος Φισφής.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως η παρέα των πρωταγωνιστών αποτελείται από παιδιά που δεν ξεπερνούν τα 25 χρόνια. "Ήταν επιλογή μας να χρησιμοποιήσουμε ηθοποιούς μικρής ηλικίας και να παρουσιάσουμε τις ζωές τους, όπως είναι σήμερα οι ζωές των νέων. Θέλαμε άτομα που να ανήκουν σε αυτήν τη γενιά", λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως παρόλο που στις ιστορίες των ηρώων θα υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής, δεν προσπαθούν να κάνουν κάτι το επιτηδευμένο.

Όσον αφορά την ιδέα γι' αυτό το σήριαλ, ο Λάμπρος Φισφής λέει: "Είμαι 27 χρόνων και ήθελα να γράψω κάτι που ν' αντιπροσωπεύει την δική μου ηλικία και τους προβληματισμούς μου. Κάτι που να το γνωρίζω και να μπορώ να το αποδώσω σωστά", αναφέρει και σημειώνει πως ο τίτλος ήθελε να λέει την ουσία της σειράς. να μην είναι δραματικός ή πολύ κωμικός.

Ακόμη, ο σεναριογράφος της σειράς αποκαλύπτει πως δεν έχει ιδιαίτερο άγχος και αυτό γιατί ξέρει πως έχει δίπλα του έχει ανθρώπους της παραγωγής και τεχνικούς που είναι έμπειροι και ξέρουν καλά τη δουλειά τους. 

Τέλος, αναφέρεται ότι σε αρκετά επεισόδια θα υπάρχουν και κάποια άτομα που θα κάνουν guest εμφανίσεις. Στο πρώτο επεισόδιο, μάλιστα, θα συμμετέχουν ο Γιώργος Ψυχογιός, ο Γεράσιμος Γενατάς και ο Θέμης Μάνεσης...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10