Ν.Μπουλέ: Είπε “όχι” στην Βάνα Μπάρμπα! Ποια είναι τα επόμενα βήματά της

H Νάντια Μπουλέ ήρθε για να μείνει! Δεν σταματά ποτέ να δουλεύει και να κάνει καινούρια και δημιουργικά πράγματα. Το καλοκαίρι καλοσώριζε το τηλεοπτικό κοινό στο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Τώρα μας κοψοχολιάζει με τις δοκιμασίες του Blackout.

Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό! Η Νάντια πάντα ήταν από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έκανε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μάλιστα καλά. Εκτός από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο αφιερώνει πολύ χρόνο κα στην άλλη της μεγάλη αγάπη, που είναι το τραγούδι.

Μαζί με τον Μανώλη Λιδάκη διασκέδαζει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στην συμπρωτεύουσα, όπως δήλωσε στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον της, θα αρχίσει τα live στο Σταυρό του Νότου.

Η Νάντια είναι πολύ χαρούμενη που συνεχίζει αυτή την επιτυχημένη συνεργασία και στην Αθήνα. Μάλιστα, θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσει στην προετοιμασία της καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Θα συνεχίσει και του χρόνου; Προς το παρόν δεν ξέρει κανείς! Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η Νάντια έχει γίνει περιζήτητη. Ακόμα και πρόταση για το θέατρο δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σε μία παράσταση με την Βάνα Μπάρμπα. Βέβαια κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι η ίδια έχει ήδη δεχθεί αλλά, όπως αποκαλύπτει στο TLIFE ο ίδιος φίλος της όμορφης παρουσιάστριας, αυτό καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Παρόλο που γράφτηκε με πολλές λεπτομέρειες, η ίδια δεν συμφώνησε ποτέ να πάρει μέρος σε κάποια παράσταση! Το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι να τα δώσει όλα στην συνεργασία της με τον Μανώλη Λιδάκη.

Ο Μανώλης Λιδάκης λοιπόν μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς, θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου PLUS… μια μοναδική μουσική παράσταση!

Read More

And More