Α. Δαλιάνη: Η ξαφνική περιπέτεια με την υγεία της – Τι λέει η γνωστή ηθοποιός στο TLIFE

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε πριν λίγες μέρες η Αγγελική Δαλιάνη που έκανε την οικογένειά και τα αγαπημένα της πρόσωπα να ανησυχήσουν. Η γνωστή ηθοποιός είχε μια έντονη ενόχληση στον ουρανίσκο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση, γεγονός που θα την κρατήσει για λίγες μέρες μακριά από το θέατρο.
Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν” στο θέατρο “Μπρόντγουεϊ” είχε τις τελευταίες μέρες έντονους πόνους στον ουρανίσκο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. “Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας που έκανα στο στόμα. Τώρα είμαι καλύτερα, αλλά κάποιες μέρες θα πρέπει να μείνω στο σπίτι για να αναρρώσω και θα διακόψω τις εμφανίσεις μου στο θέατρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Λόγω αυτής την περιπέτειας με την υγεία της η γνωστή ηθοποιός θα μείνει στο σπίτι της για να ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου θα έχει επιστρέψει στο θέατρο. “Αυτές τις μέρες γίνεται μια αντικατάσταση στην παράσταση και μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου θα επιστρέψω και εγώ στη θέση μου”.
Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More