Δημήτρης Ρίζος: Στο TLIFE για τα νεότερα της υγείας του γιου του Απόστολου μετά το τροχαίο

Από το βράδυ της Παρασκευής η οικογένεια του δημοσιογράφου και πρώην εκδότη Δημήτρη Ρίζου περνά δύσκολες ώρες, αφού ο 33χρονος γιος του Απόστολος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και βρίσκεται στην Εντατική.

Όλα έγιναν τη στιγμή που ανέβηκε στη μηχανή μικρού κυβισμού και πήγαινε λίγα μέτρα πιο πέρα από το αρχικό του σημείο, τον χτύπησε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα. Από το ίδιο βράδυ νοσηλεύται στον Ευαγγελισμό, ενώ τη Δευτέρα έκανε μία χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

O Απόστολος με την αδερφή του Δήμητρα, κόρη της Πέγκυς και του Δημήτρη Ρίζου (φωτό Espresso)

Aπό το πλευρό του δεν λείπουν λεπτό οι γονείς του, Γωγώ Οικονομίδου (δεύτερη σύζυγος του Δημήτρη Ρίζου), η τωρινή σύζυγος του δημοσιογράφου Πέγκυ και η αδερφή του Απόστολου, Δήμητρα.

Ο Δημήτρης Ρίζος μίλησε και σήμερα το πρωί στο TLIFE σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση:
“Δεν είμαι πολύ καλά. Tα πράγματα είναι δύσκολα ακόμη. Η κατάσταση πολύ κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν ακόμη δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον για να δούμε τι θα γίνει. Χθες το βράδυ είχε πυρετό, 39 και κάτι και σήμερα έχει πέσει λιγάκι.

Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι έφταιγε το αυτοκίνητο. Μόλις είχε ανέβει στη μηχανή και ούτε το κράνος του δεν είχε προλάβει να βάλει. Ήταν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και πετάχτηκε απέναντι σε ένα εστιατόριο να φάει… Έγινε το κακό. Ο άνθρωπος που τον χτύπησε ήταν στα χέρια της τροχαίας. Δεν έχουμε εμείς επαφές. Δεν έχει σημασία όμως αυτό τώρα…

Οι γιατροί είναι και ανήσυχοι κι αισιόδοξοι…


Εμείς ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση

Read More

And More