Oι εξωτικές αποδράσεις που προτείνει το TLIFE στην… Ελλάδα

Το καλοκαιράκι έφτασε κια τα σαββατοκύριακα πλέον είναι ιδανικά για μικρές αποδράσεις… Έχεις κανονίσει κάποια εκδρομή; Θα επισκεφτείς κάποιο ελληνικό νησί; Εμείς σου αποκαλύπτουμε τους αγαπημένους μας προορισμούς με κόστος από 25 ευρώ!

Δες εδώ τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι η καλή διάθεση! Ας δούμε τους προορισμούς μας!

Επωφελήσου από την κρίση και τις προσφορές που φιλοξενούν τα ταξιδιωτικά sites και πέρασε ένα ξέγνοιαστς μέρες, μακριά από τη φασαρία της πόλης, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία…

Ιος

Βρίσκεται μόνο 4 ώρες μακριά από την Αθήνα και είναι ένα νησί με μαγευτικές παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Η Ίος συνδυάζει την αιγαιοπελαδίτικη ομορφιά και τη διασκέδαση της πόλης. Στο AVRA pension θα βρεις προσφορές για το τριήμερο με 25 ευρώ το άτομο. Τα δωμάτια βρίσκονται κοντά στο λιμάνι και μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία του Γιαλού.



Σύρος

Η αρχόντισσα των Κυκλάδων είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για να φύγεις λίγο από τη ρουτίνα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να χαλαρώσεις. Τα Vendoura studios & appartments προσφέρουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με 35 ευρώ το δίκλινο και 45ευρώ το τρίκλινο ανά ημέρα διανυκτέρευσης (ελάχιστη διαμονή τρεις μέρες).
Στο πακέτο της προσφορας συμπεριλαμβάνεται δωροεπιταγή αξίας 20 € για ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσιες δραστηριότητες στην παραλία του Γαλησσά και δωροεπιταγή αξίας 10 € (αφαιρείται από την αξία του γεύματος) για γεύμα σε καλό εστιατόριο της Ερμούπολης.


Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των celebrities και διαθέτει πολλές καθαρές παραλίες, όμορφες ακρογιαλιές και κοσμοπολίτικη ζωή. Είναι ιδανική τοποθεσία για τις καλοκαιρινές διακοπές σου και μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κατά τη διαμονή σου μπορείς να βρει ξενοδοχεία από 29 ευρώ το άτομο στο Ξενοδοχείου Sonia Village στη Γερακινή Χαλκιδικής.

Η προσφορά είναι για διαμονή από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου σε studio με υπέροχη θέα στη θάλασσα μόνο 29€ το άτομο/ημέρα (επί 3 διανυκτερεύσεις ελάχιστη διαμονή) με προσφορά το πακέτο της ημιδιατροφής.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νομού, δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης, προς τις δύο πανέμορφες χερσονήσους Κασσάνδρας και Σιθωνίας, με τις δαντελωτές ακρογιαλιές και την κοσμοπολίτικη ζωή, όπως και στην υπόλοιπη Χαλκιδική με τα γραφικά χωριά, την πλούσια φυσική, πολιτιστική και αρχαιολογική κληρονομιά της.

Σαντορίνη

Στο νησί της Σαντορίνης θα ζήσεις το απόλυτο παραμύθι με τον σύντροφό σου. Με φόντο την καλντέρα και τα γραφικά σοκάκια θα περάσεις ένα από τα πιο μαγικά τριήμερα. Η ολοκαίνουρια πανσιόν Darzentas St. George βρίσκεται στη νότια πλευρά της Σαντορίνης, στην εκπληκτική αμμώδη παραλία του Περίβολου. Η προσφορά είναι για όλο τον Ιούνιο και είναι στα 25 ευρώ το δίκλινο για κάθε διανυκτέρευση.


Πάρος
Ένα από τα πιο γνωστά νησιά του Αιγαίου, η Πάρος είναι το διαμάντι των Κυκλάδων που μαζεύει κάθε χρόνο πολύ κόσμο. Για το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος υπάρχει προσφορά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Βίλα Γαλήνη” με 22 ευρώ το δίκλινο και 30 ευρώ το τρίκλινο. Απέχει μόλις 350 μέτρα από την παραλία Πιπέρι και 700 μέτρα από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Νάουσας.

Ανδρος

Για ένα πιο glamorous τριήμερο με όλες τις ανέσεις μπορείς να επισκεφθείς την Άνδρο και τα “Micra Agglias”. Ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για τα πολυτελή ξενοδοχεία. Εδώ η διανυκτέρευση μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή, καθώς τα δωμάτια ξεκινούν από τα 120 ευρώ και φθάνουν ως τα 300 ευρώ.

Θα βρεις περισσότερες online προσφορές για το τριήμερο σε ταξιδιωτικά sites όπως το clickhere, το hit360, το trivago, το booking κ.α.

Read More

And More