Η Σοφία Φαραζή στο μαιευτήριο με την νεογέννητη κόρη της!

Η Σοφία Φαραζή έφερε στον κόσμο, την Τετάρτη το βράδυ, ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, εκτός από τον σύζυγό της Νάσο Μαρατσώλα, βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς. Φυστικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα της, η μητέρα της Ελισάβετ και η πεθερά της, Αγγελική.

H 32χρονη ηθοποιός περίμενε να γεννήσει στις αρχές Ιουνίου αλλά η μικρή φαίνεται πως ήταν βιαστική και “ξεμύτισε” λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο γέμισε με ροζ μπαλονάκια και δωράκια για το νέο μέλος της οικογένειας και φυσικά η μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Το TLIFE επικοινώνησε με το περιβάλλον της ηθοποιού, νωρίς το μεσημέρι, την ώρα που η μικρούλα απολάμβανε το γάλα από το στήθος της μαμάς της. Η Σοφία δεν χορταίνει το μωρό της και δεν θέλει τίποτα να την διακόπτει από τις μοναδικές εμπειρίες που της παρέχει η ιδιότητα της μανούλας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στη βδομάδα που θα βγει από την ιδιωτική κλινική μαζί με το μωρό της, το πρόσωπό της θα λάμπει από ευτυχία. Άλλωστε ήθελε τόσο πολύ να γίνει μανούλα! “Ήθελα παρά πολύ να κάνω ένα παιδί με τον άντρα μου και γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, παντρευτήκαμε” και είχε πρόσθεσει: “Με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου και τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί νιώθω πολύ τυχερή που θα αποκτήσουμε ένα μωράκι”, είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στο TLIFE.

Η Σοφία και ο Νάσος δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους ωστόσο βρήκαν ήδη τον νονό της. Πνευματικός πατέρας του πρώτου παιδιού τους θα είναι ο ηθοποιός Θάνος Αλευράς, πολύ καλός φίλος της ηθοποιού.

Δες την ηθοποιό με την φουσκωμένη κοιλίτσα κατά την διάρκεια βόλτα της στο Βουλιαγμένη, όπως την δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ:

Read More

And More