Ν. Θεοδωρίδου: Η φιλία με την Μαρινέλλα και η επιτυχημένη συνεργασία που συνεχίζεται!

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου να ολοκληρώθηκαν οι κοινές εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Μαρινέλλας στον “Βοτανικό”, οι δυο αυτές μεγάλες ερμηνεύτριες όμως, από ό,τι φαίνεται, δεν θα… χαθούν. Κι ο λόγος είναι ότι της ενώνει μια δυνατή φιλία.

Η σχέση τους ξεκίνησε σαν επαγγελματική και σύντομα έγινε προσωπική, αφού είναι βασιμένη στην εκτίμηση και τον σεβασμό! Οι δυο τους ταίριαξαν αμέσως. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι κοινές τους εμφανίσεις σε θέατρα και κοινωνικές εκδηλώσεις, κάτι που δείχνει πόσο απολαμβάνει η μία την συντροφιά της άλλης.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Μαρινέλλα, αλλά κι εκείνη πάντα ανταποδίδει. Κι όλα αυτά δεν γίνονται για το “θεαθήναι”, αλλά είναι αποτέλεσμα αληθινών συναισθημάτων.

Ήταν όνειρο της ζωής μου να βρεθώ με την Μαρινέλλα. Ήμουν πολύ σίγουρη γι’ αυτό που παρουσιάζουμε. Όταν τραγουδάς με την Μαρινέλλα νιώθεις σίγουρη… Όταν τραγουδάμε μαζί, είμαι πάνω από τη γη“, έχει δηλώσει η Νατάσα κατά το παρελθόν.

Ενώ η Μαρινέλλα, έχει αποκαλύψει: “Η Νατάσα είναι λίγο περίεργη, με την καλή έννοια. Φέρεται αληθινά, είμαι πολύ τυχερή που τη ζω όλους αυτούς τους μήνες, γιατί βρήκα ένα κορίτσι, που αν και είμαστε διαφορετικής γενιάς, τη θεωρώ μεγάλη μου αδερφή… με φέρνει στα ίσα μου… Το κορίτσι μου! Γλυκό πλάσμα, υπέροχο… Είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή… Μια κυρία! Και ντύνεται ωραία – όχι σαν τις άλλες τις “ξέκωλες” που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι! Πώς να μη θέλω να δουλέψω μαζί της;”.

Η συνεργασία τους αυτή όμως, δεν ολοκληρώνεται με την τελευταία τους εμφάνιση στον Βοτανικό, μιας και από το Μεγάλο Σάββατο θα εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε και μέσω twitter η Νατάσα.

Η τελευταία βραδιά στην Αθήνα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα συγκινητική αλλά ταυτόχροναμε πολύ κέφι και καλούς φίλους. Ανάμεσά τοςυ ήταν και η Δέσποινα Βανδή η οποία τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες της και κέρδισε πολλά χειροκροτήματα και γαρύφαλλα.


Ο Παναγιώτης Πετράκης συμπλήρωνε με την μοναδική φωνή του το σχήμα


Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει και η Νατάσα την συνοδεύει


Μπορεί να μην είδαμε την Ελένη αλλά την εκπροσώπησε Θοδωρής Κουστογιαννόπουλος

Σίγουρα λοιπόν, η Νατάσα διανύει μια πολύ δημιουργική και χαρούμενη περίοδο. Πέρα από την επιτυχή συνεργασία της με την Μαρινέλλα και τη δυνατή τους φιλία, στα μέσα του Φλεβάρη κυκλοφόρησε και η νέα της δισκογραφική δουλειά, από την οποία ξεχώρισε πρώτο το τραγούδι “Απέναντι” και αμέσως αγαπήθηκε από πολλούς.

Όσον αφορά στα προσωπικά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν διστάζει να πει ότι θέλει να ερωτευτεί, αλλά την προβληματίζει το γεγονός ότι δεν ξέρει τον τρόπο με τον οποίο ο έρωτας μπορεί να έχει συνέχεια και διάρκεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της: “Δεν μου αρέσει η λέξη μοναξιά, δεν υπάρχει για εμένα. Το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου δεν γίνεται κατά παραγγελία. Ή θα έρθει ή όχι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Είμαι αυθόρμητη και ο έρωτας είναι η ζωή μου… Με φλερτάρουν αλλά όχι, δεν κάνουν ουρά οι άνδρες γύρω μου… Βεβαίως και θέλω να ερωτευθώ! Το μόνο που θέλω να μου πει κάποιος είναι, πώς μπορεί να υπάρξει συνέχεια και διάρκεια στον έρωτα. Σε αυτό δεν τα έχω καταφέρει ακόμη στη ζωή μου.”.

Δες βίντεο από την εμφάνισή της στον Βοτανικό:

Read More

And More