Φώτης Σεργουλόπουλος: Βάφτισε τον γιο του! Δες τις πρώτες photo

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βάφτισε τον γιο του το πρωί του Σαββάτου στην Αγία Τριάδα στην Εκάλη. Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο και ο παρουσιαστής του Star φρόντισε να μην διαρρεύσει στα media μέχρι να συμβεί.

Ο μικρός πήρε το όνομα Γιώργος από τον πατέρα του Φώτη που “έφυγε” τον Ιανουάριο του 2013. Νονά του μικρού είναι η κολλητή και επι χρόνια συμπαρούσιάστριά του, Μαρία Μπακοδήμου. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και μας αποκάλυψε την συγκίνηση του μπαμπά αλλά και το πώς αντιμετώπισε το μωράκι την βουτιά στην κολυμπήθρα.

“Καθόλου δεν έκλαψε. Ήταν πολή καλός και πολύ ψύχραιμος. Δεν έκλαψε ούτε μια στιγμή”, μας λέει. “Για όλους ήταν συγκινητικό, για όλη την οικογένεια”, συνέχισε ενώ έδωσε τις ευχές της για το νεοφώτιστο.

Μετά την βάφτιση ακολούθησε γλέντι στο Shamone με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του παρουσιαστή που βρέθηκαν δίπλα του και μοιράστηκαν τη χαρά του.

Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Καραβάτου με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, η Άννα Βίσση, η Patricia Field, η Ολυμπία Κρασαγάκη και ο Στέλιος Παρλιάρος.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες!

src=/files/Image/NEWS/2014/SEPTEMBER/07-09/karavatoukaterina.jpg

Read More

And More