Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη: Σήμερα ο γάμος τους και η βάφτιση του γιου τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σήμερα ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη και θα βαφτίσουν τον μικρό τους μπόμπιρα που έχει γίνει 18 μηνών. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει ήδη κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη στιγμή.
Ο Γιώργος και η Έλλη παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2013 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του μωρού που θα πάρει το όνομα Άγγελος Ιωάννης.

/

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Μανίκα, ο οποίος αποκάλυψε πως περιμένει με ανυπομονησία τη σημερινή μέρα και ότι δεν έχει καθόλου άγχος.
“Δεν έχουμε καθόλου άγχος, Όλα είναι έτοιμα και ανυπομονούμε να γίνει και ο γάμος και η βάφτιση του γιου μας. Θέλουμε να γίνει ένα μεγάλο party με τους φίλους μας και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί”.
/
Το διπλό μυστήριο θα γίνει στον ιερό ναό στο κτήμα “Αριάδνη” στη Βαρυμπόμπη, όπου και θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σωτήρης Σωτηρίου (από την πλευρά του γαμπρού) και η Στέλλα Γιάνναρη (από την πλευρά της νύφης).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μανίκας τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή “Μια” και θα ασχολείται με το κομμάτι των σχέσεων. Έτσι, ο Γιώργος θα βγαίνει καθημερινά στους δρόμους και θα μιλά με τον κόσμο για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις των ζευγαριών.

Η ώρα η καλή!

Read More

And More