Λευτέρης Πανταζής – Γιώργος Γιαννιάς: Πρεμιέρα με διάσημους φίλους και όλα όσα αποκάλυψαν στο TLIFE!

Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους και συνεργάτες στο πλευρό τους έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στο “ROMEO Summer” ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Γιαννιάς. Οι δυο τραγουδιστές ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στη νυχτερινή Αθήνα, με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα με πολλές νέες και παλιές επιτυχίες τους.

Το TLIFE βρέθηκε στην έναρξη του διδύμου, μίλησε με τους δυο τραγουδιστές και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μετά το “Just the two of us” ο Γιώργος Γιαννιάς συνάντησε επί σκηνής τον Λευτέρη Πανταζή και τραγούδησαν για “Το ωραιότερο πλάσμα στον κόσμο”, έχοντας στο πλευρό τους την Βασιλική Νταντά.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν ο Αντύπας με την σύζυγό του, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Στέλιος Διονυσίου, η σύντροφος του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη και πολλοί άλλοι.

Ο Γιώργος Γιαννιάς τραγούδησε επί σκηνής το νέο του κομμάτι, καλωσόρισε στο καλοκαιρινό Romeo τους διάσημους φίλους του από το J2US και ξεσήκωσε το κοινό.
Το κέφι ανέβηκε στα ύψη όταν βγήκε στη σκηνή ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μάλιστα έδωσε και το μικρόφωνο στον Αντύπα και τον Μάρκο Σεφερλή για να τραγουδήσουν μαζί του.

Μιλώντας στο TLIFE για τη συνεργασία τους οι δυο τραγουδιστές δήλωσαν πως είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί στη σκηνή.
Ο Γιώργος Γιαννιάς δήλωσε: “Ο Λευτέρης είναι μια τεράστια προσωπικότητα και το μόνο που έχω είναι να κερδίζω από αυτόν και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Είναι φοβερός δάσκαλος και έχουμε καλή χημεία. Η ιδέα, άλλωστε, για αυτή τη συνεργασία υπήρχε από πέρσι και υλοποιήθηκε φέτος”.
Αναφορικά με το J2US, ο Γιώργος Γιαννιάς είπε: “Περάσαμε καλά. Είχαμε και τις περίεργες στιγμές, αλλά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Με τα παιδιά από το παιχνίδι έχω κρατήσει καλές σχέσεις και το πιο σημαντικό ήταν οι φιλίες που δημιουργήθηκαν εκεί”.
Το ίδιο ενθουσιασμένος ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής που ανέφερε στο TLIFE: “Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, όταν έγινε η πρόταση και παρόλο που έλεγα να ξεκουραστώ το καλοκαίρι, να δω την κόρη μου στη Σαντορίνη και να κάνω συναυλίες, είμαι στο Romeo με τον Γιώργο Γιαννιά και την Βασιλική Νταντά για να κάνουμε ταραχή!”

Παράλληλα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής δήλωσε πως έχει ετοιμάσει το νέο του τραγούδι σε συνεργασία με τον Tus, ενώ από αρχές Σεπτέμβρη ετοιμάζεται να αναλάβει τα καθήκοντά του στο πλευρό του νέου Δημάρχου Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Δες φωτογραφίες:

Λευτέρης Πανταζής, Αντύπας

Γιώτα και Ελευθερία Παντελιδάκη

Στέλιος Διονυσίου, Μάρκος Σεφερλής

Λευτέρης Πανταζής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Λευτέρης Πανταζής, Βασιλική Νταντά, Γιώργος Γιαννιάς

Λευτέρης Πανταζής

Γιώργος Γιαννιάς

Βασιλική Νταντά

Read More

And More