Ο Απόστολος Γκλέτσος στο TLIFE για την νίκη στις εκλογές και το κόμμα που ίδρυσε!

Με συντριπτική πλειοψηφία και ένα ποσοστό που αγγίζει το 67,73% αναδείχθηκε για μια ακόμη τετραετία Δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός που κέρδισε την καρδιά των δημοτών, επανεκλέχθηκε και ετοιμάζει δικό του κόμμα με το όνομα “Τελεία”.
Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του και εκείνος μας μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα, τη χαρά που νιώθει για την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου και αποκάλυψε τα σχέδιά του για το κόμμα που ιδρύει.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος από τη στήριξη του κόσμου, ο Δήμαρχος Στυλίδας δεν έχει σταματήσει να δέχεται από χθες συγχαρητήρια για την θριαμβευτική νίκη του. (Δες Video με τις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του)
“Αυτή η τριετία σχεδόν που περάσαμε ήταν πολύ δύσκολη στο Δήμο Στυλίδας από πλευράς χρημάτων. Μειώθηκαν τα χρήματα στο 70% σε όλους τους Δήμους και στο δικό μας είχαμε και μείωση περίπου στο 60% του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζονταν εδώ. Βέβαια καταφέραμε και πήραμε 36 εκατομμύρια ΕΣΠΑ. Δεν περίμενα να γίνει όμως αυτό και να έχουμε τόσο υψηλά ποσοστά. Ο κόσμος, επειδή κάναμε τόσες παρεμβάσεις, ήμασταν όλη την ώρα δίπλα του και δεν τον προδώσαμε πουθενά και κυρίως επειδή ήμασταν τίμιοι και έντιμοι (κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο) μας αντάμειψε με ένα τόσο μεγάλο ποσοστό!”.

Μιλώντας μάλιστα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε για μια ακόμη τετραετία ο κόσμος της Στυλίδας είπε: “Περισσότερο οι πολίτες μας ψήφισαν επειδή ήμασταν εκεί. Σε τόσο δύσκολες περιόδους, αυτό που μετρά είναι η προσπάθεια και το να σε βλέπουν ότι είσαι εκεί, ότι ιδρώνεις μαζί τους”.

Παράλληλα, με την επιτυχία στις δημοτικές εκλογές, όμως ήρθε και η ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου με το όνομα “Τελεία”.
“Το σχεδίαζα εδώ και δυο χρόνια. Περίμενα να δω πως θα τα καταφέρω στη διοίκηση του Δήμου και να δω και τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών για να προχωρήσω με την ίδρυση του κόμματος. Εμείς έχουμε να αναδείξουμε το Δήμο και λέμε ότι δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι. Αυτή η παρανόηση που μας βασανίζει και μας έχει φέρει εδώ που μας έφερε, πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να βάλουμε μια τελεία Γι’ αυτό και ονομάσαμε το κόμμα “Τελεία”. Θέλουμε να βάλουμε τελεία στις παρεξηγήσεις και θα πρέπει να υπάρξουν κοινωνικές συναινέσεις από τους πιο πλούσιους μέχρι τους πιο φτωχούς. Θα πρέπει να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να πάει η χώρα μπροστά!”

Read More

And More