Χάρης Βαρθακούρης: Η φωτογραφία που ανέβασε με τις γυναίκες της ζωής του!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Τέτα Καμπουρέλη ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το χθεσινό Just the two of us. Ο τραγουδιστής όμως, πιο συνειδητοποιημένος και ώριμος από ποτέ, δεν πτοήθηκε που βγήκε από το παιχνίδι αλλά ούτε και έχασε το κέφι του.

Γιόρτασε λοιπόν την Πρωτομαγιά μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του Αντελίνα και τις δύο κόρες του Μελωδία και Λιόνα. Σήμερα Πρωτομαγιά ΟΛΟΙ ανεβάζουν λουλούδια. Εγω ανεβάζω τα λουλούδια ΜΟΥ… ενω περιμένουν το φαγητο τους. #J4US. έγραψε ο τραγουδιστής ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

/

O Χάρης λατρεύει την οικογένειά του και φροντίζει πάντα να τους αφιερώνει χρόνο. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μάλιστα δήλωσε ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, επιθυμείς και η σύζυγός του και δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί και σύντομα.

Προς το παρόν, απολαμάβνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τους δικούς του. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο στους Θρακομακεδόνες και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Σε αντίθεση με την Τέτα που εξέφρασε τα παραπονάκια της στο Πρωινό mou για την αποχώρησή της από το talent show, o Χάρης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο!


Read More

And More