Kate Hudson: Η βίλα που μένει στη Σκιάθο και όλες οι λεπτομέρειες των διακοπών της στις Σποράδες!

Στην καταπράσινη Σκιάθο βρίσκεται από την Παρασκευή, η διάσημη ηθοποιός Kate Hudson μαζί με τον 11χρονο γιο της, την μητέρα της Goldie Hawn -που οι ημερομηνίες συμπίπτουν για πρώτη φορά και είναι μαζί στην Ελλάδα – και με τις φίλες της!

Η star του Hollywood μένει σε πολυτελή ιδιωτική βίλα κοντά ανάμεσα από τις παραλίες Αγίας Παρασκευής και Τρούλου και είναι ξετρελαμένη με τις ομορφιές του νησιού. Μάλιστα την έχουμε δει να βρίσκεται σε άψογη φόρμα και με καμπύλες που ζηλεύουμε, ενώ παρά τον χωρισμό της φαίνεται να έχει πολύ καλή διάθεση.

Xθες μάλιστα φαίνεται να ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα τον βροχερό καιρό

“Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s learning to dance in the rain.”

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on


Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, με το που έφτασε στη Σκιάθο πήγε με την παρέα της να νοικιάσουν αυτοκίνητα από την χώρα του νησιού. Συγκεκριμένα πήραν τρία τζιπ τα οποία η εταιρεία θα παραλάβει κατά την αποχώρησή τους από το αεροδρόμιο, στις 20 Ιουνίου που αναχωρούν. Η ίδια ήταν πολύ ευγενική με τους υπαλλήλους του γραφείου κι έφυγε έχοντας στο αυτοκίνητο τον γιο της και τη νταντά του, ενώ την ακολούθησε και η υπόλοιπη παρέα. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι κι ευδιάθετοι.

Σε αντίθεση με πέρυσι που τα συμβόλαια του αμαξιού που νοίκιασε έγιναν στη βίλα που έμενε, φέτος δεν δίστασε να πάει η ίδια, δίχως να ενοχλείται από την παρουσία των φωτογράφων που υπήρχαν τριγύρω. Μαζί με την μητέρα της Goldie Hawn, πηγαίνουν σε διάφορες παραλίες με σκάφος, ενώ πρόσφατα απόλαυσαν το μπάνιο τους στον Βρομόλιμνο.

Friendship bracelets never get old #besties #LoveMyGirlfriends

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on


Kαι κάπoιες φωτογραφίες από την παρέα της!

My LOVES @katehudson @sophielopez …. Greece.

A photo posted by Kari DeLonge (@karidelonge) on

@karidelonge

A photo posted by sophielopez (@sophielopez) on

Not the worst view to wake up to at noon #islandtime

A photo posted by Juliana Roberts (@julianamroberts) on

Read More

And More