Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.04.2011 | 17:05
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Άλλαξαν σε θέατρο το όνομα του Λ. Κωνσταντάρα. Τι δηλώνει ο γιος του Δημήτρης στο TLIFE;

Άλλαξαν σε θέατρο το όνομα του Λ. Κωνσταντάρα. Τι δηλώνει ο γιος του Δημήτρης στο TLIFE;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Φανερά ενοχλημένος είναι ο Δημήτρης Κωνσταντάραςαφού αποφασίσαν να αλλάξουν το όνομα του πατέρα του Λάμπρου και του Γιάννη Γκιωνάκη από θέατρο του Κολωνού. Για όλα μίλησε στο TLIFE

"Αποφασίσανε και αλλάξανε όνομα στο θέατρο που είχαν δώσει το όνομα του πατέρα μου και του Γιάννη Γκιονάκη. Από το συμβούλιο της τετάρτης δημοτικής κοινότητας το άλλαξαν ύστερα από προχθεσινή συνεδρίαση. Συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά όταν έχουν πλειοψηφία μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν! Σκεπτικό δεν υπάρχει βεβαίως...

Ψήφισαν να επανέλθει στην πρωτέρα ονομασία του. Μη με ρωτήσετε ποια είναι, γιατί δεν υπήρχε άλλη ονομασία. Το θέατρο αυτό ήταν χωρίς όνομα κι έδωσαν τα ονόμα δύο αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου. Με ρώτησαν πριν το κάνουν κι εγώ δέχτηκα με χαρά. Με κάλεσαν στα εγκαίνια, πήγα με τον γιο μου και ήρθε και η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη. Είδαμε μια θεατρική πράσταση, μιλήσαμε, ευχαριστήσαμε και φύγαμε!

Ο κύριος Κακλαμάνης στην επεισοδιακή συνεδρίαση που έγινε στο 9,84, είπε ότι είναι ντροπή να γίνεται αυτό και αποτελεί προσβολή στη μνήμη δύο ανθρώπων οι οποίοι εκτός των άλλων ο Γκιονάκης ήταν και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας και ο πατέρας μου ήταν επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Η πρόεδρος του διαμερίσματος άρχισε να λέει ότι όλα αυτά έγιναν για προεκλογικό λόγο αλλά εγώ τότε δεν είχα καμία σχέση με αυτά, ούτε υποψήφιος ήμουν τότε. Δεν καταλαβαίνω... Δηλαδή το να δώσουν το όνομα δύο ηθοποιών σε ένα θέατρο είναι τόσο περίεργο; Δεν καταλαβαίνω, δεν βλέπω τίποτα περίεργο.

Όλο αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ και είπα να μην ξανακάνουν τον κόπο να μου ζητήσουν να μπει το όνομα του πατέρα μου, Λάμπρου Κωνσταντάρα, σε ο,τιδήποτε, σε δρόμο, σε πλατεία κλπ. Δεν θέλω να ξαναμπεί πουθενά το όνομά του στο δήμο Αθηναίων όσο είνα ιδήμαρχος ο Καμίνης."

O δημοσιογράφος ενοχλημένος έγραψε τα δρώμενα και στην προσωπική του σελίδα του Facebook!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10