Κωνσταντίνος Αργυρός – Κώστας Μαρτάκης: Το εκρηκτικό τους ντουέτο! Βίντεο

Όταν δύο αγαπημένοι ερμηνευτές αλλά και από τους πιο sexy άντρες καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώνουν δυνάμεις… το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένο! Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Κώστα Μαρτάκη.

Εκρηκτικός συνδυασμός αποδείχτηκε η συνεργασία τους επί σκηνής στο άκρως ανανεωμένο σχήμα στο POSIDONIO Music Hall, έξω από το οποίο σχηματίζονται ουρές κόσμου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για να απολαύσουν ένα δυνατό πρόγραμμα, μέχρι το πρωί!

Highlight στο πρόγραμμα η συνάντηση Αργυρού – Μαρτάκη on stage όπου οι δυο τους ερμηνεύουν μοναδικά μία σειρά απολαυστικών ντουέτων ξεσηκώνοντας τον κόσμο σε ένα ξέφρενο live party!

Στο νέο fresh σχήμα που έχει γίνει talk of the town με τους Αργυρό – Μαρτάκη, η διασκέδαση χτυπά στο κόκκινο με τρεις ακόμα εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες από το δυναμικό της PANIK και PLATINUM Records.

Tην Χριστίνα Σάλτη που ανεβάζει το κέφι με δικές της επιτυχίες αλλά και με ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα, την Θωμαή Απέργη που σαγηνεύει το πλήθος με το δικό της μοναδικό μουσικό ταμπεραμέντο, την Josephine πυο ανεβάζει τη θερμοκρασία σε ένα δυνατό show με dance και acoustic ερμηνείες, αλλά και τον νέο λαϊκό τραγουδιστή Λευτέρη Κιντάτο, που αγαπήσαμε μέσα από το “THE VOICE” και τον sexy ελληνοβραζιλιάνο Mario Brasil σε ένα hot pop-latin-dance πρόγραμμα!

Read More

And More