Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.01.2011 | 15:39
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Εξιτήριο για τον κουμπάρο της Δ. Βανδή- Στο TLΙFE δηλώνει: "Λες και μας μουτζώσανε!"

Εξιτήριο για τον κουμπάρο της Δ. Βανδή- Στο TLΙFE δηλώνει: Λες και μας μουτζώσανε!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο συνθέτης και κιθαρίστας Τόνυ Κονταξάκης έιχε ένα πρόβλημα υγείας και μιλάει στο TLIFE για το τόσο δικό του περίεργο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά και της κουμπάρας του Δέσποινας Βανδή.

Στις 7 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, ο Τόνυ Κονταξάκης ένιωσε ένα μούδιασμα στο χέρι του, φοβήθηκε και πήγε να κάνει τις απαραίτητς εξετάσεις. Στο TLIFE εξηγεί: " Τώρα είμαι καλά. Ήταν ένα μικρό νευρολογικό επεισόδιο μαζί με στρες. Ένιωσα ένα μούδιασμα στο χέρι μου και ανησύχησα. Πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις. Σήμερα πήρα εξιτήριο. Πρέπει να ξεκουραστώ, δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα απέχω. Τώρα έχει σημασία το χέρι μου. Είμαι κιθαρίστας και παίζει ρόλο. Κατά τ'άλλα μπορώ να πιάνω τα πάντα καλά."

Για τη Δέσποινα Βανδή είπε: "Η Δέσποινα επικοινώνησε αμέσως μαζί μου. Ήταν κι αυτή άρρωστη... Δεν υπάρχει, μας μουτζώσανε! (γέλια) Και συνεχίζει: Ήθελε να έρθει να με δει αλλά δεν την άφησα εγώ. Δεν ήθελα να τρέχει στα νοσκομεία με πνευμονία. Όλοι ενδιαφέρθηκαν. Κι ο Σάκης μου έστειλε λουλούδια... Η Δέσποινα επιστρέφει την Παρασκευή. Εγώ μπορεί την άλλη εβδομάδα, θα δούμε. Πρέπει να ξεκουράσω το χέρι μου για να μπορώ να παίξω κιθάρα. Θα πηγαίνω όμως στο μαγαζί."Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10