Α. Βιγκόπουλος – Ν. Κοτοβός: Όλη η αλήθεια για την αναβολή του γάμου τους!

Η είδηση του γάμου της Νικόλ Κοτοβός και του Αχιλλέα Βιγκόπουλου έσκασε σαν βόμβα στην κοσμική Αθήνα. Το ζευγάρι μετά από ένα μήνα μόλις γνωριμίας αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όρισε ημερομηνία την 29η Σεπτεμβρίου. Οι προσκλήσεις έγιναν μέσω sms και e-mail. Με τον ίδιο τρόπο αποφάσισαν να ενημερώσουν τους φίλους τους και για την αναβολή αυτού του γάμου.

Την ώρα που τα κοσμικά πηγαδάκια μιλούν για χωρισμό εκείνοι επιλέγουν να μην διαψεύσουν αλλά ούτε και να επιβεβαιώσουν κάτι. Η αναβολή του γάμου τους, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έγινε γιατί και οι δύο είναι τελειομανείς και θέλουν όλα να είναι άψογα την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. Άλλωστε αυτό εξηγούν και μέσα από το e-mail που έστειλαν στους φίλους τους με τίτλο “free the day” και σου εξασφάλισε το TLIFE.

/

“Παραμένουμε ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι”, αναφέρουν χαρακτηριστικά. Λίγο μέρες νωρίτερα μάλιστα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους κάνοντας διακοπές στο Κάπρι και στη συνέχεια στα ελληνικά νησιά. Προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να σχεδιάσουν το γάμο τους όσο πιο καλά μπορούν. Κουμπάρα του ζευγαριού, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα είναι μία κυρία της κοσμικής Αθήνας και καλή φίλη της νύφης, Φαίη Καρέλα.

Read More

And More