“Θύμα” επίθεσης ο Τ. Κουίκ! Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του – Τι λέει o ίδιος στο TLIFE

Το τζάμι του αυτοκινήτου του Τέρενς Κουίκ έσπασαν άγνωστοι χθες το βράδυ. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε για την περιπέτειά του στο προφίλ του στο twitter. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του κι εκείνος μας αποκάλυψε όλα όσα έγιναν.
Χθες το βράδυ έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Όταν το είδα προσπάθησα να καταλάβω τι είχε συμβεί και κάνοντας ένα μικρό έλεγχο είδα ότι δεν έλειπε τίποτα. Δεν είχαν πάρει τίποτα από μέσα”, είπε χαρακτηριστικά.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μάλιστα που είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στον Extra με τον Άκη Παυλόπουλο, εξομολογήθηκε ότι δεν φοβήθηκε από το περιστατικό, ούτε θα πάρει κάποια περαιτέρω μέτρα. “Μετά το περιστατικό Μπήκα στο αυτοκίνητο και ήρθα στο κανάλι που έπρεπε να εμφανιστώ για μια εκπομπή. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου. Δεν φοβήθηκα, δεν είμαι από ‘κείνους που φοβούνται παρά μόνο αυτούς που έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση τη χώρα μας”, ανέφερε.
Στην ερώτηση αν είχε γίνει στόχος ή ήταν τυχαίο το συμβάν, απάντησε: “Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έκανε δεν κάνω εικασίες και δεν θέλω το συγκεκριμένο περιστατικό να παρερμηνευτεί από κανέναν. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το κοινοποίησα και στο προφίλ μου στο twitter”
Δες τι έγραψε στο twitter του:

Read More

And More