Που ήταν και τι έκανε ο Γ. Λάτσιος στο τηλεοπτικό ντεπούτο του με το… μουστάκι!

Ένα βιντεάκι προκάλεσε από χθες το ενδιαφέρον όλων και έχει κάνει πάταγο στο διαδίκτυο. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με… μουστάκι! Κι όμως ο Γιάννης Λάτσιος κάποτε είχε μουστάκι. Πού ήταν τότε και γιατί; Ποιοι ήταν μαζί του; Tο TLIFE ρώτησε και τα έμαθε όλα!

Ο κ. Λάτσιος δεν μας έχει συνηθίσει σε έντονες αλλαγές στην εμφάνισή του. Από τότε που τον γνωρίσαμε, γύρω στο 1994 που άρχισε να ασχολείται με τα τηλεοπτικά πράγματα, το look του είναι πάντα το ίδιο αυστηρό και σοβαρό.

Ίσως η αλλαγή που αφήνει τον εαυτό του να κάνει είναι το μήκος στα μούσια του ενώ κάποιες φορές εμφανίζεται και εντελώς ξυρισμένος.

Όμως στο παρελθόν είχε δοκιμάσει και κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Είχε αφήσει μουστάκι! Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μία πλάκα που θέλησε να του κάνει ο καλός του φίλος Αντώνης Κανάκης και έβγαλε στον αέρα της εκπομπής του ένα απίστευτο βίντεο!

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, ο Αντώνης έκανε τον εξής πρόλογο: “Σαν την καζούρα στους φίλους δεν έχει. Μεταφερόμαστε είκοσι εικοσιπέντε χρόνια πίσω… μεταδιδόταν στην ΕΡΤ η εκπομπή “Μικρά Πορτρέτα” με αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη. Κυρίες και κύριοι Γιάννης Λάτσιος 25 χρόνια πριν με μουστάκι Φρέντι Μέρκιουρι στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση”

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 κάπου στο 1982 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην συγκεκριμένη εκπομπή της ΕΡΤ. Δες το βίντεο:

Στο ίδια παρέα εντοπίσαμε ένα ακόμα γνωστό πρόσωπο, την ηθοποιό Νικολέτα Βλαβιανού. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και μας μίλησε για εκείνη την εκπομπή. Η ηθοποιός δούλευε εκείνη την εποχή στο “Pop eleven”, το πιο παλιό δισκοπωλείο με δίσκους βινυλίου. Ο θείος της που ασχολούνταν με την μουσική της είπε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο γύρισμα που έγινε στην Λεωφόρο Συγγρού στο νυχτερινό κέντρο “Αθηναία”. Εκείνη είχε συμφωνήσει να το κάνει εντελώς για πλάκα αφού δεν είχε πάει καν δραματική σχολή τότε.

Θυμάμαι ότι ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί πέρα που δεν ήταν ηθοποιοί. Υποτίθεται ότι ήταν μια παρέα. Τότε δεν άκουγαν ιδιαίτερα ελληνική μουσική και ο Τάσος Φαληρέας είχε πρωτοστατήσει, ως διευθυντής τότε της ΕΜΙ, στην αναδημιουργία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Με βάση αυτό είχε γίνει και αυτό το αφιέρωμα, για να αναδείξουν λαϊκούς τραγουδιστές”, περιγράφει στο TLIFE η ηθοποιός. Την σκηνοθεσία της εκπομπής είχει αναλάβει ο Γιώργος Εμιρζάς.

“Δεν θυμόμουν ότι είχαμε καθίσει με τον Λάτσιο στο ίδιο τραπέζι. Εγώ ούτε που τον ήξερα”, συνέχισε.

Read More

And More