Λ. Λιβιεράτος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού! Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Με περισσότερη αισιοδοξία βλέπει τη ζωή ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ο τραγουδιστής κάνει νέο ξεκίνημα έχοντας στο πλευρό του τον κολλητό του φίλο, Τζώνη Θεοδωρίδη. Οι δύο κολλητοί αποφάσισαν να ανοίξουν μαζί ένα all day cafe bar στην οδό Αγίας Παρασκευής, στο Χαλάνδρι. Το όνομά του είναι, καθόλου τυχαία, Revolution και έκανε τα εγκαίνιά του μόλις χθες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια μέρα οι δύο ιδιοκτήτες του.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν περιστοιχισμένος από καλούς του φίλους, ανάμεσά τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σπύρος Μίσθος. Πρόκειται για μία από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις του μετά την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική. Φαίνεται πως προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να σταθεί ξανά στα πόδια του. Παρόλο που τα σημάδια της ταλαιπωρίας του ήταν εμφανή, η καθαρότητα στο γαλάζιο βλέμμα του ήταν ακόμη εκεί όπως και το αχνό χαμόγελό του.

«Ο Λάμπης θα είναι καλά και θα σταθεί στα πόδια του», εκμυστηρεύεται στο TLIFE o κολλητός του ο οποίος είναι συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει. Ο τραγουδιστής επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το «Σωτηρία», ώστε να συνεχίσει τη θεραπεία του και μαζί με τις δύο κόρες του, αυτό το μαγαζί είναι ένας λόγος για να γίνει γρήγορα αυτός που όλοι ξέραμε…

Το Revolution γέμισε από αγαπημένο κόσμο το βράδυ της Τρίτης. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα ενώ μιλήσαμε και με τον Τζώνη Θεοδωρίδης για την συνεργασία με τον κολλητό του!

Πώς προέκυψε η συνεργασία;
Γενικά από 19 χρονών ασχολούμαι με τον χώρο της εστίασης, εκτός από ηθοποιός. Η ιδέα για αυτό εδώ προέκυψε γιατί πάντα με το Λάμπη λέγαμε να κάνουμε μαγαζιά. Μας άρεσε πάντα η ιδέα να στήνουμε μαγαζιά και να τα βλέπουμε να πηγαίνουν καλά.

Γιατί επιλέξατε την συγκεκριμένη περιοχή;
Το Χαλάνδρι είναι ένας προορισμός πολύ καλός πια. Τυχαία βρήκαμε αυτό το μαγαζί. Το είδαμε, μας άρεσε, το φανταστήκαμε έτσι όπως είναι και είπαμε να το αποφασίσουμε.

Το όνομά του είναι συμβολικό;
Είναι μία «επανάσταση» δική μας. Γενικώς γίνονται επαναστάσεις. Μακάρι να γίνονται κάθε μέρα επαναστάσεις και νομίζω ότι είναι λιγάκι της μόδας. Πρέπει να ξυπνήσει λιγάκι ο κόσμος και να κάνει την επανάστασή του;

Σας αγχώνει που κάνετε αυτό το ξεκίνημα σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο;
Να σου πω την αλήθεια, όλοι είμαστε για φυλακή οπότε δεν με πειράζει. Αν θα μπω κι εγώ φυλακή, άλλος ένας μέσα. Δεν μπορώ όμως να κάτσω στο σπίτι μου και να κλαίω τη μοίρα μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση. Έτσι κι αλλιώς, γενικά. Γίνεται χαμός σε όλες τις δουλειές, δεν υπάρχουν δουλείες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάτσω όμως με σταυρωμένα τα χέρια.

Το Χαλάνδρι έχει πολλές εναλλακτικές για διασκέδαση. Το συγκεκριμένο μαγαζί τι διαφορετικό θα προσφέρει στον κόσμο;
Αν το βγάλεις μια φωτογραφία, θα καταλάβεις τι διαφορετικό έχει. Δεν μοιάζει με όλα τα άλλα μαγαζιά. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε ποιότητα. Έχουμε προσέξει πάρα πολύ τον καφέ, έχουμε φέρει κάποιες ποικιλίες για το πρωί, τσάι… Διαβάζεις την εφημερίδα σου, έχεις το ίντερνετ δωρεάν και συν τοις άλλοις μπορείς να ακούσεις πάρα πολύ ωραία μουσική. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε και πάρα πολύ ωραίο κόσμο.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Λάμπη Λιβεριάτο, επειδή για εκείνον είναι μία δύσκολη περίοδος…
Για όλο τον κόσμο είναι δύσκολη περίοδος παιδιά, δεν είναι το θέμα αυτό, εγώ στο είπα και από την αρχή. Απλά κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι και κάποιοι είναι πιο σκληροί, κάποιοι είναι πιο ευάλωτοι σε ορισμένα πράγματα και κάποιοι δεν είναι. Εντάξει, μας έτυχε εμάς. Εγώ με τον Λάμπη είμαι πάρα πολλά χρόνια φίλος. Είμαι κολλητός φίλος μαζί του 25 χρόνια. Δεν με νοιάζει, ο Λάμπης θα είναι καλά και θα σταθεί στα πόδια του.

Πιστεύετε πως το ξεκίνημα αυτό θα τον βοηθήσει;
Μα γιατί να μην τον βοηθήσει; Πολλά πράγματα θα τον βοηθήσουν και όχι μόνο το μαγαζί.

Δες φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Τζώνη Θεοδωρίδης με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Με τον φίλο τους Σπύρο Μίσθο

Ο Τζώνη Θεοδωρίδης με την κόρη του

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Read More

And More