Η ηλεκτρονική dance μουσική για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής!

Τους Star Motel ή αλλιώς τη Νατάσα Αντωνοπούλου, τον Δημήτρη Μπακάλη και τον Σωτήρη Βρεττό τους γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό που έκαναν ντεμπούτο με το πρώτο τους videoclip. Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με ένα από τα μέλη της για την πορεία της μπάντας.

Ο Σωτήρης, παλιός μας γνώριμος από τους Κηπουρούς του Mega – που σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα στη συχνότητα του ANT1- μας εξήγησε πως δημιουργήθηκε το συγκρότημα.

Εδώ και λίγες μέρες έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την Zero10 Records και μάλιστα ετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με πρώτο δείγμα μία ιδιαίτερη διασκευή του Wicked Games, του Chris Isaak!

Οι Star Motel παρουσιάσαν τις ιδιαίτερες μουσικές τους όλο το καλοκαίρι μέσα από live που έκαναν σε επιλεγμένα μαγαζιά. Πρόσφατα τους θαυμάσαμε και στην Athens Xclusive Designers Week όπου άνοιξαν την επίδειξη μόδας του Μάκη Τσέλιου.

Την μουσική επιμέλεια του show είχε ο Dino MFU a.k.a. Ντίνος Τσιώρης, ο γνωστός dj που γνωρίσαμε καλύτερα από τον γάμο του με την Εύα Λάσκαρη.

Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι πολλές ακόμα εμφανίσεις με σημαντικότερη αυτή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα είναι η πρώτη φορά που το Μέγαρο θα θα φιλοξενήσει ηλεκτρονική dance μουσική με live ενορχηστρώσεις.

Η Zero10 Records σε συνεργασία με την Panik Records θα παρουσιάσουν στις 27 Νοεμβρίου το νέο concept “House Orchestra” με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικούς παραγωγούς. Εκτός από τους Star Motel θα απολαύσουμε τους Playmen, Dino MFU, Issy (Slickbeats), Dim Chord, V-Sag, Chris IDH και Agent Greg και live ερμηνείες από την Demy και τους vocalist μεγάλων επιτυχιών της house Yalena, Gabriel (Slickbeats) και Alexandra McKay.

Read More

And More