Ε. Μενεγάκη: Δείπνο στην Αράχωβα με τον Ματέο και τον γιο της Άγγελο!

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε την Δευτέρα των Χριστουγέννων με την οικογένειά της στον Παρνασσό και συγκεκριμένα στην Αράχωβα.

Η Αράχωβα είναι ένας από τους αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς κατά την διάρκεια του χειμώνα, ειδικά για τους επώνυμους. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να ξεσκάσουν από την καθημερινότητά τους κάνοντας μικρές αποδράσεις εκεί! Άλλωστε είναι κοντά!

Μία από αυτούς είναι και η Ελένη Μενεγάκη που επέλεξε να πάει μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της! Η Ελένη είχε εκδηλώσει παλαιότερα ενδιαφέρον να αγοράσει εξοχικό δίπλα σε εκείνο της καλής της φίλης Γωγώς Μαστροκώστα.

Προς το παρόν, επισκέφτηκε το μέρος για να περάσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και το υπέροχο φαγητό στης παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής.

Η Ελένη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE βρέθηκε την Δευτέρα των Χριστουγέννων στην ταβέρνα Στάικος στην περιοχή Λιβάδι. Μαζί της ήταν ο Ματέο και ο μικρός Άγγελος.

Ήταν οι τρεις τους. Απλά ντυμένοι. Τρώγαμε στο διπλανό τραπέζι”, αποκαλύπτει στο TLIFE άνθρωπος που έφαγε στην ίδια ταβέρνα. Ο Ματέο έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της Ελένης και ειδικά με τον Άγγελο.

Το TLIFE επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του μαγαζιού και μας είπαν ότι η Ελένη πέρασε σχεδόν “απαρατήρητη” εκείνο το βράδυ αφού είχε πάρα πολύ κόσμο. Η ταβέρνα του κ.Στάικου είναι από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής και ειδικά αυτές της μέρες γίνεται χαμός. “Δεν την είδα καν στο πρόσωπο. Ήξερα απλά σε ποιο νούμερο τραπέζι κάθεται“, μας λέει άνθρωπος από το προσωπικό.

Η ίδια η Ελένη έγραψε στο twitter της ότι έφαγε παϊδάκια και μάλιστα έσκασε! Είναι γνωστό ότι της αρέσει το καλό φαγητό και δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο μαγαζί. Από τις σπεσιαλιτέ της ταβέρνας είναι το κλέφτικο και το στιφάδο.

Read More

And More