Γ. Χατζημιχάλη: Ποια ήταν η 29χρονη καλλονή που έσβησε από τον καρκίνο – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Θρήνος επικρατεί στο χώρο της ελληνικής showbiz μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου της Γιάννας Χατζημιχάλη. Το χαμόγελο της 29χρονης καλλονής έσβησε για πάντα σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Πρόσχαρη, χαμογελαστή και κοινωνική ήταν μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν το γλυκό κορίτσι της ελληνικής showbiz, που έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία δυο χρόνια ενάντια στον καρκίνο. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη Γιάννα, την δική τους “Γιάννα”, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της και δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο γρήγορα.

Ποια ήταν όμως, η άτυχη κοπέλα που άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί;
Τα πρώτα βήματα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς και η υποκριτική
Η Γιάννα Χατζημιχαήλ από μικρή αγαπούσε το χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. Ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στο “10-2” στη ΝΕΤ, στη σειρά “Ελλάς το Μεγαλείο σου”, στην “Νταντά” και στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”.

Το 2005 πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς “Playmate”, όπου και κατέκτησε τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate. Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό καλλιστείων της έδωσε το εισιτήριο για να γίνει ακόμη πιο γνωστή στην ελληνική showbiz. Μετά τη συμμετοχή της ακολούθησαν φωτογραφίσεις, επιδείξεις, πασαρέλα. Η Γιάννα είχε άστρο και το γνώριζε καλά. Το καλλίγραμμο κορμί της, τα όμορφά μάτια της και το ζεστό χαμόγελό της ήταν αυτά που την χαρακτήριζαν. Η ίδια, όμως ήταν άνθρωπος που δεν ήθελε να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή και κρατούσε πάντα πολύ χαμηλούς τόνους.

Πέρα από το μόντελινγκ, η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική και το θέατρο. Εκτός από τις guest εμφανίσεις που είχε κάνει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, πέρσι έκανε και το όνειρό της πραγματικότητα και κλήθηκε να ενσαρκώσει ένα ξεχωριστό ρόλο στη θεατρική σκηνή. Στην παράσταση “Η φάκα” που είχε προγραμματιστεί να ανέβει στο θέατρο “Αθηνά”, η Γιάννα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Σάρα Τζέσικα”, μέσα από τον οποίο θέλησε να αναδείξει το ταλέντο της.

Πέρασε μόνη της το Γολγοθά της
Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού μόνο λίγοι γνώριζαν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία δυο χρόνια. Η Γιάννα ήταν πολύ αγαπητή και είχε αρκετούς φίλους μέσα στο χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης και δεν είχαν υπάρξει ποτέ προβλήματα σε συνεργασίες της.


Όλοι μιλούν για μια κοπέλα που ήταν έξω καρδιά, προσιτή και πάντα χαμογελαστή, χωρίς να προκαλεί ίντριγκες και αρνητικά σχόλια. Ωστόσο, η Γιάννα ήταν πολύ περήφανη και αξιοπρεπής. Δεν ήθελε να την λυπάται κανείς και γι’ αυτό δεν είχε μιλήσει για το πρόβλημα της. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο καρκίνος την ταλαιπωρούσα τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά μόνοι οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι ήξεραν γι’ αυτό.


Η ίδια ήταν πολύ αισιόδοξη και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, δείχνοντας τεράστια αποθέματα δύναμης ψυχής. Τους τελευταίους μήνες, όμως, είχε απομονωθεί και είχε κλειστεί στον εαυτό της. Δίπλα της ήταν μόνο τα πολύ κοντινά της πρόσωπα που προσπαθούσαν να σταθούν στο πλευρό της. Δυστυχώς, η Γιάννα δεν τα κατάφερε και το πρωί της Μεγάλης Τρίτης έφυγε από τη ζωή.

Ο θάνατός της σόκαρε όσους την γνώριζαν
“Την ήξερα περίπου 10 χρόνια. Τους τελευταίου μήνες είχε απομονωθεί και απέφευγε να μιλά και να κάνει εμφανίσεις. Μιλήσαμε στα μέσα Φεβρουαρίου που είχε τα γενέθλιά της, μέσω Facebook και από τότε δεν είχαμε ξανα επικοινωνήσει”, αποκάλυψε στο TLIFE ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας και πρόσθεσε: “Η Γιάννα ήταν μια κοπέλα έξω καρδιά και την αγαπούσε ο χώρος της τηλεόρασης και του θεάτρου. Όλοι έλεγαν τα καλύτερα και είχε πολλές φίλες μοντέλα… Ήταν, όμως, πολύ περήφανη δεν ήθελε να μιλά για το πρόβλημα της, το πέρασε μόνη της”.

Πολύ στενοχωρημένοι είναι και οι άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον. Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή φίλη της Γιάννας, Στέλλα Δημητρίου: “Το έμαθα το πρωί. Με ενημέρωσε η οικογένειά της μέσω μηνύματος για το θάνατό της και την κηδεία. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Η Γιάννα ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Πάντα χαμογελαστή και χαμηλών τόνων. Δεν ήθελε να προκαλεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για το πρόβλημα υγείας της η Στέλλα αποκάλυψε: “Το καλοκαίρι έμαθα ότι είχε καρκίνο. Ήταν στα πρώτα στάδια της ασθένειας, αλλά δεν το έλεγε πουθενά. Είχε κλειστεί στον εαυτό της και λίγοι άνθρωποι ήξεραν για τις δυσκολίες που περνούσε. Τι να πω; Καλό ταξίδι να έχει και κουράγιο στην οικογένειά της”.

Συγκλονισμένη η οικογένεια της Γιάννας έστειλε στους φίλους της το ακόλουθο μήνυμα:
“Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ! ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΑΥΡΙΟ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:30, ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 15:30.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ”
Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 15:30 από το Γ’ Νεκροταφείο!
Καλό ταξίδι Γιάννα

Read More

And More