Η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της λίγο μετά τη γέννα…

Η Αλέκα Μυλωνά έφυγε λίγο μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Άφησε πίσω της εκτός από το νεογέννητο αγοράκι και ένα ακόμη κοριτσάκι που είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της Πέτρο.

Η τοπική κοινωνία των Τρικάλων είναι σοκαρισμένη από τον ξαφνικό χαμό της και ιδιαιτέρως ο χώρος του γυναικείου ποδοσφαίρου και του Τρικαλινού αθλητισμού.


Η Αλέκα (δεξιά )ως προπονήτρια στην ομάδα των Αμαζόνων

Η 33χρονη ήταν γυμνάστρια και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας των Αμαζόνων Καλυβιών όπου αγωνίστηκε και ως παίκτρια αλλά και ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


Με τον πρόεδρο των Αμαζόνων, Θανάση Κατρανά σε αποστολή της ομάδας

Είχε ασχοληθεί και με προγράμματα μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Παραληθαίων ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστή και στον χώρο του μπάσκετ καθώς ήταν γραμματεία σε πολλά παιχνίδια των των τοπικών πρωταθλημάτων. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο λογιστικό γραφείο εξαδέλφου της.

Όλοι κάνουν λόγο μία σπουδαία γυναίκα. “Ο χαμός της Αλέκας είναι μεγάλη απώλεια. Είχε αφήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο προκειμένου να παντρευτεί και να επιστρέψει πάλι κοντά μας, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα ανεκτίμητο κομμάτι για εμάς και τα Τρίκαλα έχασαν μια σημαντική κοπέλα” δήλωσε σε τοπικό αθλητικό site ο πρόεδρος των Αμαζόνων Καλυβίων, Θανάσης Κατρανάς.

Read More

And More