“Χαμός” με το τραγούδι του Οικονομόπουλου με τους… περίεργους στίχους. Δες τι έγινε στην πρώτη live ερμηνεία του

Ένα μόνο τραγούδι ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις! Ο κόσμος υποδέχτηκε το καινούριο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο “Π… στην ψυχή” με διάφορους τρόπους.

Κάποιοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για υβριστικούς στίχους και περιεχόμενο που δεν αρμόζει σε έναν καλλιτέχνη. Χαρακτηριστικό είναι ότι η αναπαραγωγή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε με ταχύτητα… φωτός! Με την ίδια ταχύτητα που εξαπλώθηκαν και οι απόψεις και οι εκτιμήσεις τους για τους στίχους

Οι θαυμαστές του όμως τον στηρίζουν πάντα! Πολλοί από αυτούς βρέθηκαν χθες το βράδυ στο DC όπου ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το συγκεκριμένο τραγούδι. Ο κόσμος τον αποθέωσε και τραγούδησε μαζί του και ειδικά στο ρεφρέν καταχειροκροτήθηκε.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μάλιστα εξήγησε για ποιο λόγο ερμηνεύει αυτό το τραγούδι και είπε πως δεν πρόκειται να μπει ξανά σε διαδικασία να δικαιολογηθεί.

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανέναν σκοπό να προσβάλει με το τραγούδι αυτό τις γυναίκες, που άλλωστε τον τίμησαν χθες το βράδυ με την παρουσία τους στο νυχτερινό μαγαζί.

Το τραγούδι αυτό απευθύνεται στους άντρας ή σε κάποιους από αυτούς που, σύμφωνα με τον τραγουδιστή έχουν περάσει δύσκολα στην ερωτική τους ζωή.

Μαζί του τραγούδισε και η Αντιγόνη Ψυχράμη και φυσικά το TLIFE ήταν εκεί! Δες φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Ζαχαρούλα Χρόνη, Κωνσταντίνος Σπαντιδάκης

Read More

And More