Γιατί βρέθηκε χθες στο δικαστήριο ο Πασχάλης και η σύζυγός του;

Στην Ευελπίδων βρέθηκαν χθες το πρωί ο Πασχάλης με την σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη, καθώς οι δικαστικές διαμάχες για την υπόθεση του περιβόητου DNA δεν έχουν τέλος για το γνωστό ζευγάρι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους πήγαν χθες στο δικαστήριο, έχοντας αντίδικο τους τον καθηγητή Γενετικής Κωνσταντίνο Πάγκαλο, ο οποίος έχει κινηθεί νομικά εναντίων τους μετά τις δημόσιες δηλώσεις της Αλίκης Αρβανιτίδη, για “αδιαφανείς συνθήκες στην εξέταση DNA”.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
Πριν από μερικά χρόνια, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για το “στιγμιαίο λάθος” του Πασχάλη και την αντιδικία του τραγουδιστή με την Ουρανία Τουτουνζή για την πατρότητα του μικρού αγοριού της, ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος πραγματοποίησε την εξέταση DNA και την ανάλυση των δειγμάτων αίματος.
Μετά το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων όμως, η σύζυγος του Πασχάλη έκανε δημόσιες δηλώσεις στα media και αμφισβήτησε τα αποτελέσματα, λέγοντας πως η διαδικασία δεν ήταν διαφανής, επειδή δεν ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος από την μεριά του Πασχάλη, ενώ ο σύμβουλος της Τουτουντζή ήταν μαθητής του Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις και θεωρώντας πως συκοφαντείται δημόσια από την σύζυγο του Πασχάλη, ο καθηγητής Γενετικής κινήθηκε νομικά εναντίον της.
Χθες το πρωί εξετάστηκε για μια ακόμη φορά η υπόθεση του καθηγητή με την Αλίκη Αρβανιτίδη και αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε εκείνη και τον Πασχάλη στις δικαστικές αίθουσες.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο που δήλωσε χαρακτηριστικά: “Χθες εξετάστηκε η αγωγή που έχω κάνει στην κα Αρβανιτίδου. Δεν βγαίνει αμέσως απόφαση, καθώς το δικαστήριο επιφυλάσσεται. Αλλά μέχρι στιγμής έχω κερδίσει όλες τις αγωγές και τις μηνύσεις που έχω κάνει εναντίον τους”.
Από την μεριά του ο Πασχάλης αρκέστηκε στην ακόλουθη δήλωση: “Η υπόθεση συζητείται!”

Read More

And More