Όταν ο Αντύπας συνάντησε τον Κ. Αργυρό στο Posidonio! Video και φωτογραφίες

Πολλές επώνυμες παρουσίες διασκέδασαν για μια ακόμη φορά στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο γνωστός ερμηνευτής που φαίνεται να έχει μετατρέψει το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα πιο hot στέκια της φετινής σεζόν ανέβασε το κέφι στα ύψη και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

/

Το ξεχωριστό πρόγραμμα που παρουσιάζει, παρακολούθησε χθες και ο Αντύπας, από τον οποίο πήρε και τη σκυτάλη για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Αντύπας βρέθηκε με την παρέα του σε ένα από τα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου για να απολαύσει το νέο σχήμα. Όταν τον είδε ο Κωνσταντίνος τον καλωσόρισε στο μαγαζί και λίγο αργότερα βρέθηκε κοντά του και του έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν μαζί.

Δες τον Αντύπα να τραγουδά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό:

Ακόμη, ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Posidonio ήταν ο σύζυγός της Μαρίας Τσουρή, Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τους φίλους του, ο Ανδρέας Στάμος o Nίκος Γκάνος και πολλοί άλλοι.

/

Ο Κωνσταντίνος για μια ακόμη φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ερμηνεύοντας πολλές από τις νέες τους επιτυχίες, όπως το “Ποτέ ξανά” και “Παιδί Γενναίο”, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα κομμάτια.
Μαζί του στη σκηνή εμφανίζονται η Ελένη Χατζίδου που ξεσηκώνει το κοινό με το “Χειρότερα” δια χειρός Παντελή Παντελίδη, ο Ιωακείμ Φωκάς και το νεό αστέρι της Platinum Records Πάρις.

Δες video:

Read More

And More