Τόμας Πρωτόπαπας: Δυσάρεστα τα νέα για την πορεία της υγείας του. Το μήνυμα του θείου του

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαππα, η κατάσταση του οποίου παραμένει στάσιμη, χωρίς να υπάρχει ακόμη καμιά ανταπόκριση από τον οργανισμό του. Ο Τόμας βρίσκεται από την Κυριακή (17/3/2013) στην ΜΕΘ του ΚΑΤ, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό.
Με νέο μήνυμα του ο θείος του κ. Γιώργος Πρωτόπαπας μίλησε για τη μακροχρόνια μάχη που είναι έτοιμος να δώσει τόσο ο ανιψιός του, όσο και όλη η οικογένεια.
Δυστυχώς οι εξετάσεις που έγιναν και όλη η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του να μην έχει δώσει ακόμη κάποιο σήμα ή έστω μια μικρή αντίδραση.
“Μετά την ολοκλήρωση της αγωγής, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις στον Τόμας, οι οποίες δεν έδειξαν καμιά αντίδραση ή περαιτέρω βελτίωση! Η κατάσταση είναι σταθερή και πιθανά θα εξελιχθεί σε μακρόχρονη αναμονή αντίδρασης από τον οργανισμό του!”, ήταν το μήνυμα της οικογένειας.
Η οικογένεια έχει αποφασίσει να συνεχιστεί η μηχανική υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου υπάρξει μια αντίδραση και όλοι προσεύχονται ο Τόμας να καταφέρει να δώσει ένα σημάδι και να αντιδράσει.

Read More

And More