Ο Γ. Σατσίδης στο TLIFE για τη συνάντησή του με τη Rihanna! Τι του είπε για την Ελλάδα;

Ποιός δεν θα ήθελε να ήθελε να γνωρίσει από κοντά την Rihanna; Ο Γιώργος Σατσίδης τα κατάφερε! Ο παρουσιαστής του MTV ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, όπου τον πέτυχε και το TLIFE, για να συναντήσει την διάσημη τραγουδίστρια. Το ραντεβού είχε δοθεί για την Πέμπτη στο “Μandarin Οriental Ηotel”.

“Ήταν πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ φιλικός. Μια πολύ cool τύπισσα”, εξηγεί ο Γιώργος για την πρώτη τους επαφή ενώ συμπλήρωσε πως τις μέρες που ήταν στην βρετανική πρωτεύουσα μετακινούταν με το μετρό. “Δεν νομίζω ότι το κάνει κάποια άλλη star”, τόνισε ο ίδιος.

Η Riri βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα για τα οποία μίλησαν. Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί όμως και στη χώρα μας και την συναυλία που έδωσε εδώ. “Μου είπε ότι θεωρεί την Ελλάδα την ωραιότερη χώρα του κόσμου”, αποκαλύπτει στο TLIFE ο παρουσιαστής.

Ένα από τα πράγματα που αγάπησε η Rihanna στην Ελλάδα ήταν η θάλασσα μας. Όταν είχε έρθει κολύμπησε στο Σούνιο και υποστήριξε πως τα νερά ήταν καλύτερα και από τα Barbados, από όπου κατάγεται.

Φυσικά από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ashton Kutcher για τις οποίες δεν δίστασε να απαντήσει. “Είναι μόλις 23 ετών οπότε είναι λογικό να απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει, τον έρωτα, το sex”, εξηγεί ο παρουσιαστής.

Όλα όσα είπαν μεταξύ τους όμως θα τα δούμε το βράδυ της Τετάρτης από την εκπομπή “Movies and Stars”.

Read More

And More