H Τάμτα στο φινάλε του Σάκη και της Άννας! Το TLIFE ήταν εκεί

Το “Face 2 Face” στο Αθηνών Αρένα, με την Άννα Βίσση και το Σάκη Ρουβά μετά από πέντε μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων ολοκληρώθηκε χθες με πολλές παρουσίες από τον χώρο της showbiz.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, ο Μάκης Πουνέντης, η αδερφή της ‘Αννας Νίκη Βίσση, η Τάμτα και η Ελεονώρα Μελέτη είναι μόνο μερικοί από τους φίλους τους που βρέθηκαν για να τους χειροκροτήσουν στην τελευταία τους εμφάνιση!

Η Ελεονώρα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι φανατική θαυμάστρια του Σάκη και δεν θα μπορούσε να μην πάει να τον δει στο μαγαζί και μάλιστα μεταξύ τους “παίχτηκε” κι ένα χαριτωμένο σκηνικό. Η παρουσιάστρια της “Πρωινής Μελέτης” του χτύπησε απαλά τα οπίσθια!

Αυτή που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν η Τάμτα η οποία τραγούδησε μαλιστα ένα γαλλικό κομμάτι στην πίστα. Η Τάμτα έχει συνεργαστεί με τον Σάκη στο παρελθόν και η χημεία τους είναι ολοφάνερη!

Φυσικά, εκεί ήταν και το TLIFE. Δες φωτογραφίες:

Η συνέχεια και για τους δύο τραγουδιστές όμως αναμένεται ακόμα πιο δυναμική! Η Άννα ξεκινάει περιοδεία σε Κύπρο και Αμερική με πρώτο σταθμό την γενέτειρά της στο τέλος Μαρτίου. Ακολουθεί το North American Anna Vissi Tour 2011 με συναυλίες στις παρακάτω πόλεις: Toronto, Chicago, Orlando, Montreal, Atlantic City, Atlanta, Foxwoods, Vancouver, Las Vegas.

Ο Σάκης θα ξεκινήσει σε μια απόλυτα dance club ατμόσφαιρα στο Thalassa People’s stage μόνο για λίγες εμφανίσεις από τις 23 Απριλίου.

Read More

And More