Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Σε ποια βάφτιση βρέθηκαν μαζί με την Αναστασία;

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνεργατών του και τους στηρίζει σε κάθε τους στιγμή. Ειδικά στις όμορφες. Δίνει πάντα το παρών. Μετά τον γάμο του αγαπημένου του Μιχάλη Πανώριου ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε σε ένα ακόμη μυστήριο, αυτή τη φορά στη βάφτιση του γιου της στυλίστριάς του, Χρυσάνθης Θωμάτου.


Η μαμά του νεοφώτιστου

Η Χρυσάνθη είναι ο άνθρωπος που τον ντύνει τα τελευταία 4 χρόνια και ο Σάκης δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση και μάλιστα πήγε συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη και την κόρη τους Αναστασία. Μαζί τους ήταν και ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Καφίρης.


Στοιχεία από την διακόσμηση της βάφτισης

Το μυστήριο έγινε την Κυριακή σε έναν παραμυθένιο χώρο στη Βάρη, στο Κτήμα Κλεοπάτρα. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στο πάρτι που ακολούθησε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Αναστασία ήταν η ντάμα του Σάκη κατά την διάρκεια της βραδιάς. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η μικρή στον μπαμπά της!


Το εκκλησάκι όπου έγινε το μυστήριο


Ο χώρος που έγινε το party μετά τη βάφτιση

Η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σάκης επέστρεψε το πρωί της ίδιας μέρας από την Κρήτη για να είναι εκεί. (δες εδώ την airflight selfie που έβγαλε κατά την επιστροφή)

Από την βάφτιση όλοι οι καλεσμένοι αντί για μαρτυρικό πήραν ένα βραχιολάκι που είχε γραμμένο το εξής: “Όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει ζωή”. Το συγκεκριμένο φαίνεται πως άρεσε πολύ στην Κάτια αφού το χρησιμοποίησε σήμερα για να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram την παρακάτω φωτογραφία:

Το όμορφο μοντέλο απολαμβάνει όσο και ο αγαπημένος της την επαφή που έχει με τον κόσμο στα social media. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να μοιράζεται κάποια από τις στιγμές της. Πρόσφατα, ανέβασε και μία φωτογραφία του Αλέξανδρου που και ήταν η αφορμή για την “κόντρα” της με τον Σάκη. (διάβασε εδώ περισσότερα)

Read More

And More