Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Όσα δεν είδαμε στην βάφτιση και το “ευχαριστώ” για τις ευχές!

Η βάφτιση του γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα αναστάτωσε το Σαββατοκύριακο το νησί της Μεγαλόχαρης. Οι 140 περίπου καλεσμένοι του ζευγαριού έδωσαν ζωή στο νησί και φυσικά στο σπίτι του Θάνου Παράσχου όπου έγινε το μυστήριο την Κυριακή. Εκεί ήταν και το TLIFE για να σου μεταφέρει το κλίμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

/

Η Φαίη και ο Γιώργος το χάρηκαν πάρα πολύ και μαζί τους ο μικρός τους πρίγκηπας που πήρε επίσημα πια το όνομα Γιάννης! Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδάκια ο Λιάγκας junior δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου κατά την διάρκεια της βάφτισης.

/

Χορός, τραγούδι και πολύ κέφι ήταν αυτά που κυριάρχησαν στο party που ακολούθησε ενώ συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν το ζευγάρι χόρεψε μαζί με το γιο τους το τραγούδι “Μικρός πρίγκηπας” το οποίο, όπως αποκάλυψε η Φαίη, είναι το αγαπημένο του νανούρισμα.

/

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος δεν σταμάτησαν να δέχονται ευχές για τον γιο τους και θέλοντας να ευχαριστήσουν τους φίλους τους άφησαν και οι δύο ένα μήνυμα στη σελίδα τους στο twitter.

/

/

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι του νονού, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Όλες οι ετοιμασίες του στολισμού της εκκλησίας και του σπιτιού ξεκίνησαν από το Σάββατο το πρωί όταν και κατέφθασε στο νησί η φίλη της Φαίης και του Γιώργου, Fevronia που ήταν υπεύθυνη για τη διακόσμηση και το catering.

/

Στην κεντρική κατασκευή με τα λουλούδια που ήταν ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα και φρέζια υπήρχε ένα κουτί ζωγραφισμένο με φαρδιά ρίγα λευκή, σιέλ και σοκολά. Όλα αυτά πάνω σε τραπέζι στρωμένο με γαλάζιο τραπεζομάντιλο όπου υπήρχαν και πετσέτες με ένα πάρα πολύ ωραίο δέσιμο με κορδόνι σε χρώμα σιέλ και σοκολά που έκανε μια ναυτική θηλιά και κρεμόταν ένα ωραίο ματάκι. Ακόμα υπήρχε ένα πολύ ωραίο μαξιλάρι όπου έβαλαν τον Γιάννη για να τον αλλάξουν.

/

Στην εκκλησία ολόγυρα υπήρχαν περίεργα κουτιά ζωγραφισμένα και εκτός από το μίνι καθστικό για τα παιδάκια είχε τοποθετηθεί κι ένα candy bar! Πολύ μικρά μακαρόν, marshmallows, μικρά μπεζεδάκια και γλειφιτζούρια ήταν μερικά από τα ζαχαρωτά που απόλαυσαν οι καλεσμένοι.

/

/

/

/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Γ. Λιάγκας: Απόδραση με το σκάφος στη Μύκονο!

Θ. Σοφός – Σ. Τσιμτσιλή: Απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην Τήνο!

Κάντο σαν την… Angelina! Ποια γνωστή Ελληνίδα αντέγραψε την πόζα της διάσημης ηθοποιού;

Σ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Ερωτευμένοι στην Τήνο! Φωτογραφίες

Ρ. Θρασκιά: Απόδραση στην Τήνο μαζί με τον σύζυγό της!

Read More

And More