A. Sinclair- Kahn: Η διάσημη απατημένη σύζυγος, και τα ερωτικά σκάνδαλα του Dominique!

Anne Sinclair το πιο διάσημο και δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο της Γαλλίας! Βραβευμένη δημοσιογράφος, τηλεοπτική παραγωγός, παρουσιάστρια -star και σύζυγος του ισχυρού άνδρα του σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας και του Δ. Ν.Τ Dominique Strauss-Kahn, ο οποίος θα γινόταν αν δεν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας.

Η 62χρονη Αnne Sinclair μάλιστα σε δημοσκόπηση που έκανε το περιοδικό Paris Match τον Φεβρουάριο, είχε κερδίσει σε δημοτικότητα, την πανέμορφη και δημοφιλή 43χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι! Όπως έγραψε το περιοδικό, το 65% των γάλλων, θα προτιμούσαν στην προεδρία της χώρας το ζευγάρι Σινκλερ-Καν από το ζευγάρι Σαρκοζί- Μπρούνι!

Η ζωή της διάσημης Anne

H Anne Sinclair ή αλλιώς Anne-Élise Schwartz γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 15 Ιουλίου του 1948 και για τριάντα ολόκληρα χρόνια παρουσίαζε στο γαλλικό κανάλι ΤF1 τo πιο διάσημο πολιτικό talk show της Γαλλίας. Παντρεύτηκε τον Ιvan Levai και απέκτησε μαζί του δυο αγόρια τον Elie και τον David

Ο πρώτος σύζυγος της Αnne Sinclair ο 70χρονος σήμερα Ιvan Levai

Ο έρωτας και ο γάμος με τον Dominique

Στις 11 Νοεμβρίου του 1991 η Αnne παντρεύτηκε τον Γάλλο σοσιαλιστή πολιτικό Dominique Stauss Kahn. Όλα έδειχναν πως θα είχαν μια λαμπρή κοινή πορεία. Το ζευγάρι με τα χρόνια, απέκτησε τη δημοσιότητα που έχει συνήθως ένα ζευγάρι που αποτελείται από πολιτικό και τηλεοπτική σταρ. Ο κόσμος τους αγάπησε και τους ανέβασε σε δημοτικότητα πιο ψηλά από το πρώτο ζευγάρι της χώρας.

O Κahn είχε μια λαμπρή πολιτική καριέρα και όλοι πίστευαν μέχρι πριν λίγες μέρες ότι θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας. Εκτός από λαμπρή πολιτική καριέρα είχε όμως και ένα μεγάλο ελάττωμα. Ήταν γυναικάς και μπο βιβέρ με ακριβά γούστα. Απατούσε την διάσημη γυναίκα του και όπως όλα δείχνουν εκείνη το ήξερε. Οι ερωμένες του ήταν αρκετές ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα. Απλά τότε δεν έγινε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Όταν έγινε γνωστό το ειδύλλιο του με την οικονομολόγο από την Ουγγαρία Piroska Nagy, η οποία εργαζόταν στο Δ.Ν.Τ έγινε έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο Καν είχε χρσησιμοποιήσει την ισχυρή του θέση στον οργανισμό για να προσελκύσει στο κρεβάτι του την ξανθιά οικονομολόγο, κάτι που δεν προέκυψε από τα στοιχεία.
Βγήκε όμως τότε δημόσια και ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγό του η οποία επίσης δημόσια είχε δηλώσει ότι τον αγαπάει και ότι τον…συγχωρεί για το επιπόλαιο παραστράτημά του!

Το ίδιο έκανε και χθές μετά την σύλληψη του άνδρα της στη Ν.Υόρκη επειδή προσπάθησε να βιάσει μια 32χρονη καμαριέρα! Όλες οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν πως θα ένιωσε η Sinclair στο άκουσμα της φρικτής για εκείνη, είδησης. Το πιο δημοφιλές ζευγάρι της Γαλλίας έγινε διεθώς ρεζίλι και καταστράφηκε για πάντα η λαμπρή πολιτική καριέρα του Καν!

Παρά την πίκρα της η Σινκλέρ για δεύτερη φορά -αν και πιστεύουμε ότι θα έβραζε μέσα της- βγήκε και στήριξε τον μπερμπάντη σύζυγό της! Δήλωσε : “Δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο για κατηγορίες που διατυπώθηκαν κατά του συζύγου μου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αθωότητά θα αποδειχτεί”, γράφει η Σενκλέρ σε μια σύντομη ανακοίνωση της και απευθύνει έκκληση “για ευπρέπεια και αυτοσυγκράτηση”.

Βέβαια ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι κάποιου και ανάμεσα στο ζευγάρι. Ίσως να είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους… Εξάλλου έχει κάνει το γύρω του κόσμου -ανάμεσα σε δεκάδες άλλες πληροφορίες ότι – ο Καν είχε θεαθεί να βγαίνει από γραφείο που οργανώνει ερωτικές ανταλλαγές ζευγαριών!

Δες φωτογραφίες και βίντεο από της ζωή του πιο διάσημου ζευγαριού της Γαλλίας που μέσα σε μια νύχτα είδε τη δημόσια εικόνα του,ίσως και τη ζωή τους να καταστρέφεται…

Εδώ η Sinclaire νεώτερη, σε τηλεοπτική συνέντευξη με τον Ζαν Μαρί Λεπέν

Με τον Ζακ Ντελορ


Η Αnne εδώ στο πρώτο σκάνδαλο μετά την περιπέτειά του Καν με την οικονομολόγο. Ακούει τη δημόσια συγνώμη του άνδρα της (πηγή φωτο purepeople.com)


Απόσπασμα από την εκπομπή της το 1995

Read More

And More