Το γαμήλιο party της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη! Φωτογραφίες και video

Στην Κύθνο παντρεύτηκαν χθες ο Βαγγέλης Ταρασιάδης και η Δέσποινα Καμπούρη, έχοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους διάσημους φίλους τους στο πλευρό τους. Και μετά το λαμπερό γάμο, ακολούθησε φυσικά και ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι.
Ο χώρος, που έγινε το γαμήλιο party, ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω από την εκκλησία και από νωρίς ήταν όλα έτοιμα. Στα τραπέζια είχαν στρωθεί τα λευκά τραπεζομάντιλα, με ντελικάτα σερβίτσια και κολονάτα ποτήρια και διακριτικό στολισμό με λευκά άνθη, απόλυτα εναρμονισμένο με τα λουλούδια της εκκλησίας.

Ωστόσο, σύγχρονη πινελιά ήταν οι μεγάλες μαξιλάρες που είχαν απλωθεί κοντά στη θάλασσα και τιμήθηκαν δεόντως από τους καλεσμένους.

Όσο για το τραπέζι της οικογένειας; Αυτό ήταν λίγο πιο υπερυψωμένο και είχε μικρά φωτάκια στην οροφή της πλατφόρμας.

Έτσι, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο και το ζευγάρι έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες στην εκκλησία, οι δυο τους έφυγαν για τη γαμήλια γιορτή. Κρατώντας την γυναίκα της ζωής του από το χέρι ο Βαγγέλης Ταρασιάδης προχώρησε προς τους καλεσμένους, με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.

Τότε άρχισε να ακούγεται η μπαλάντα “Έμεινα εδώ” του Στέλιου Ρόκκου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι δυο τους χόρεψαν κάτω από το φως της πανσελήνου τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι πια.

Η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν το γαμήλιο δείπνο ακούγοντας παλιά και νέα τραγούδια. Το μενού περιελάμβανε κυρίως θαλασσινά, με gourmet παραλλαγές σε γαρίδες και χταποδάκι και άφθονο κρασί.
Βέβαια, από τη βραδιά δεν έλειψαν οι ευχές των διάσημων και οι απαραίτητες selfie στο Instagram…
Δες φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media οι επώνυμοι καλεσμένοι:

Οι διάσημες καλεσμένες στέλνουν φιλάκια…

Μαριέττα Χρουσαλά, Ρούλα Σταματοπούλου, Έλλη Κοκκίνου με τις φίλες τους…

Η απαραίτητη selfie…

Η Ρούλα Σταματοπούλου έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη

Τα αναμνηστικά δώρα του γάμου…

Διάβασε επίσης:

Read More

And More