Τατιάνα Μπλάτνικ: Διοργάνωσε ημέρα αιμοδοσίας και έδωσε αίμα και η ίδια, με το Νικόλαο στο πλευρό της

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τον Νικόλαο βρέθηκαν στο Μαρούσι συμμετέχοντας σε μία φιλανθρωπική ενέργεια. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του έχουν δείξει πολλές φορές την ευαισθησία τους σε κοινωνικά θέματα. Αυτή τη φορά, η Τατιάνα διοργάνωσε ημέρα αιμοδοσίας για το Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών σε συνεργασία με την International Life.

O σύζυγός της λοιπόν βρέθηκε στο πλευρό της και έδωσε αίμα ενώ στα γραφεία της εταιρείας μπορούσαν μέχρι τις δύο το μεσημέρι να πάνε οι δότες. Η Τατιάνα έμεινε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ήταν ευδιάθετη και ευγενική με όλους ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE χαιρετούσε στα ελληνικά.

Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι επισκέφτηκε το κέντρο Ελληνικής Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) στο Παγκράτι.

/

Ξεναγήθηκαν στους χώρους θεραπείας και εκπαίδευσης των παιδιών, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό OK! ενώ υποσχέθηκαν να τους δωρίσουν σύγχρονα αναπηρικά αμαξίδια.

/

Τον Νικόλαο τον είδαμε πρόσφατα να συμμετέχει και στο πρόγραμμα Διάπλους 2014 το οποίο περιλάμβανε επίσκεψη σε επτά ακριτικά νησιά των Κυκλάδων.

Η μόνιμη επιστροφή του ζεύγους εδώ και περίπου εννέα μήνες τους έχει κάνει πιο δραστήριους σε πράγματα που αφορούν την χώρα μας.

Την Τατιάνα την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και σε πρόσφατη κοινωνική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας! (διάβασε περισσότερα εδώ)

Read More

And More