Σε νέες περιπέτειες ο Τεό Θεοδωρίδης – Συνελήφθη στο Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι συνελήφθη ο Τεό Θεοδωρίδης μπαίνοντας σε νέες περιπέτειες. Οι ελληνικές αρχές δεν είχαν ενημερώσει την Ιντερπόλ ότι έχει πάψει η δίωξή του με αποτέλεσμα οι σερβικές αστυνομικές αρχές εκτελώντας το διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του να τον συλλάβουν.

Το γνωστό μοντέλο τέθηκε υπό κράτηση. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και την άμεση κινητοποίηση της δικηγόρου του, Βασιλικής Δόσπρα αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Κυριακής. Του ζητήσανε συγνώμη, τον μεταφέρανε με περιπολικό πίσω στο ξενοδοχείο. Πιθανότατα θα ήτανε ακόμα εκεί αν δεν είχε παρέμβει άμεσα και δεν είχε κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, εισέβαλαν αιφνιδίως την ώρα που κοιμόταν, στο δωμάτιό του, χωρίς να χτυπήσουν την πόρτα και χωρίς να έχουν προσκομίσει κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί τη σύλληψή του. Το γεγονός μας το επιβεβαίωσε και η δικηγόρος του.

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα διαλευκάνθηκε η υπόθεση και αποκαλύφθηκε η παράλειψη των ελληνικών αρχών και δόθηκε τέλος σε αυτή τη νέα περιπέτεια του Τεό.

Μια περιπέτεια που δεν υπήρχε λόγος να τη ζήσει. Το μοντέλο έχει κάθε δικαίωμα να ταξιδεύει στο εξωτερικό μετά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου που έγινε στις 27 Μαρτίου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών.

Σε όλα αυτά είχε στο πλευρό του τη δικηγόρο του στην οποία χρωστάει το νέο ξεκίνημα στη ζωή του. “Στο πλευρό μου στάθηκε από την αρχή ένας άνθρωπος που με γνώριζε χρόνια, διακυβεύοντας το επαγγελματικό της κύρος, γιατί δεν αρνήθηκε ποτέ τη φιλία μας, η κορυφαία για εμένα δικηγόρος Βασιλική Δόσπρα, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Διεθνώς Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Αστικών- Εμπορικών- Διασυνοριακών Υποθέσεων. Σε εκείνη οφείλω την ελευθερία μου σήμερα, με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και αφιέρωσε σημαντικό χρόνο στην υπόθεση όπως και οι συνεργάτες της».

Πλέον, ο Τεό ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του, Αγνής Μάρα. Δεν είναι λίγε οι φορές που τον έχουμε δει σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, με πιο πρόσφατη μία εξόδό τους στο θέατρο.



Θυμήσου όσα είχε εξομολογηθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα χρόνια στη φυλακή, τα ναρκωτκά και τη ζωή του μετά!

Read More

And More