To TLIFE στο πρώτο Press Junket στην Ελλάδα που έγινε για το The Voice! Όλο το παρασκήνιο

Λίγο το ότι όλοι στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι έχουμε ωραία φωνή και μπορούμε να γίνουμε τραγουδιστές, λίγο το ότι πρώτη φορά έρχεται στην χώρα μας τέτοια παραγωγή, το The voice κατάφερε να πάρει την γενική αποδοχή. Τόσο από το τηλεοπτικό κοινό όσο και από τους κριτικούς. Αυτό επιβεβαιώνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει μέχρι στιγμής.
/
Υπάρχει όμως κι ένας ακόμη λόγος που όλο αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μιλάω φυσικά για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτό το project. Αυτούς που φαίνονται αλλά και τους άλλους που δεν φαίνονται αλλά παρόλα αυτά η συμβολή τους είναι εξίσου σημαντική.
/
Λίγο πριν ξεκινήσουν τα live λοιπόν του talent show, save the day 28 Μαρτίου- o ΑΝΤ1 και οι συντελεστές του The voice οργάνωσαν το πρώτο Press Junket τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Με χαρά μπορώ να πω ότι ήμουν κι εγώ εκεί! Μαζί με 80 ακόμα συναδέλφους -μιλάμε για μαραθώνιο- από όλα τα μέσα για να σου μεταφέρω όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια και να σου εξηγήσω τι είναι αυτό το press junket που κυκλοφορεί από την Παρασκευή στο timeline σου σε όλα τα social media.
/
Ξεκινήσαμε το μεσημεράκι με συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, η Υβέτ Κοσμετάτου Brand, Marketing Communications & Insight Senior Manager της Vodafone που είναι ο μεγάλος χορηγός του show, οι 4 coaches Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουινέλης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, αλλά και ο V reporter, Θέμης Γεωργαντάς.
/

Η πρώτη επαφή των συντελεστών με τον Λάτσιο

Ανάμεσα σε αυτά που είπαν οι coaches και ο παρουσιαστής ήταν και το πώς έγινε η πρόταση που τους έφερε στο talent show.
/
Η Δέσποινα Βανδή υποστήριξε πως στις συζητήσεις που είχε με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού είχε τονίσει πως μόνο μία παραγωγή σαν το The Voice θα την έκανε να πει το ναι και έτσι έγινε. Θετικός στο τηλεφώνημα του Γιάννη Λάτσιου ήταν και ο Αντώνης Ρέμος.
/
Η πρώτη ατάκα της Μελίνας Ασλανίδου όταν την πήρε τηλέφωνο, όπως μας περιέγραψε η τραγουδίστρια, ήταν: «Εμένα θέλετε;».
/
Ο Μιχάλης Κουινέλης μας εκμυστηρεύτηκε πως αυτό που σκέφτηκε ήταν «πού με ξέρει εμένα αυτός;»
/
Ο μόνος που δεν δέχτηκε τηλεφώνημα, όπως μας αποκάλυψε, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος αυτοπροτάθηκε! Ήθελε πολύ να είναι σε αυτό το show και το κάνει με πολύ μεγάλη χαρά. «Το The voice είναι για μένα παράλληλη σχέση γιατί ο γάμος μου είναι το «Πρωινό» και γι’ αυτό το χαίρομαι πιο πολύ», είπε.
/
Παρόλο που αρχικά ο Γιάννης Λάτσιος τον ήθελε σε κάποιο talk show εκείνος ήθελε να κάνει το The voice το οποίο του αρέσει πολύ σαν παραγωγή αφού το έχει δει πως γίνεται και στο εξωτερικό. Λίγο νωρίτερα ο Γιάννης Λάτσιος τον χαρακτήρισε ως τον πιο έξυπνο Έλληνα παρουσιαστή.

Η χαρά της συμμετοχής

Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή και παίρνοντας ο καθένας τον λόγο το εξέφρασαν. Ο Θέμης Γεωργαντάς που είναι ο V reporter είπε χαρακτηριστικά πως είναι όνειρο που παίρνει μέρος σε όλο αυτό. «Είναι εμπειρία και τιμή να είμαι στο The voice», συμπλήρωσε.
/
/
/
Η Δέσποινα τόνισε πως αντιμετωπίζει το show με την σοβαρότητα αλλά και με την ελαφρότητα που πρέπει και ελπίζει και όλοι οι άλλοι να το βλέπουν στις σωστές του διαστάσεις.
/
/
Η Μελίνα εκτός των άλλων μίλησε για μία πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία χαίρεται ιδιαίτερα γιατί έχει την ευκαιρία να είναι μαζί με τους υπόλοιπους 3 coaches.
/
Τρελαμένος είναι ο Μιχάλης από τους Stavento και δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα με όλους. «Όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιάννης Λάτσιος», είπε ανάμεσα σε άλλα. Φαίνεται πως είναι η ψυχή της παρέας!
/
/
/
Ο Αντώνης υποστήριξε πως με το παιχνίδι περνά μια δεύτερη εφηβεία. Περιέγραψε το show σαν μία τάξη με απουσιολόγο την Δέσποινα, δεύτερη καλύτερη μαθήτρια την Μελίνα κι εκείνος τελευταίο θρανίο με τον Μιχάλη.
/

Και ύστερα, ήρθαν τα round tables

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Hilton, που φιλοξένησε όλη την διοργάνωση, η κάθε ομάδα δημοσιογράφων είχε στη διάθεσή της 20 λεπτά για να κάνει συνεντεύξεις με τον κάθε συντελεστή στα round tables. Σκέψου το λίγο σαν μουσικές καρέκλες αλλά έπαιζαν μόνο οι 4 coaches, o παρουσιαστής, ο V reporter και ο Γιάννης Λάτσιος.

Από τα σημαντικά που μάθαμε είναι ότι τα live θα ολοκληρωθούν στις 9 Μαίου που θα γίνει και ο μεγάλος τελικός και ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν στο μυαλό τους και την συνέχεια του show με τους ίδιους συντελεστές. Κάποιοι από αυτούς βέβαια δεν θα ήθελαν αν είναι και στο επόμενο.

Επίσης, μάθαμε ότι πολλοί από τους παίκτες που είτε πέρασαν είτε όχι στην τελική φάση του παιχνιδιού θα συνεργαστούν μελλοντικά με τους coaches ή έχουν ξεκινήσει ήδη να δουλεύουν. Η Δέσποινα εκμυστηρεύτηκε πως στην καλοκαιρινή της περιοδεία θα έχει κάποιους από αυτές τις φωνές.

ΟΛΑ όσα μάθαμε όμως στα round tables για το παιχνίδι, τους παίκτες τους, τα φαβορί, τις εντυπώσεις τους, αλλά και τα συναισθήματα που τους έχει αφήσει μέχρι στιγμής το The voice θα στα μεταφέρουμε πολύ σύντομα!

Stay tuned!

Δες στο Zappit τι εξομολογήθηκαν Ρέμος και Βανδή για τους παίχτες

Read More

And More