Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού – Όλες οι ετοιμασίες πριν τη γέννα!

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά πια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός βρίσκονται σε γλυκιά αναμονή για τη γέννηση της δεύτερης μπέμπας τους.

Το γνωστό ζευγάρι, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2011 και πέρσι τον Μάιο απέκτησε την πρώτη του κορούλα, την μικρή Νάγια, θα υποδεχτεί πολύ σύντομα το νέο μέλος της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα Μαίρη. Η Σταματίνα, μάλιστα, έχει μπει ήδη στο μήνα της και από μέρα σε μέρα γεννά.
Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά στο πλατό της εκπομπής “Happy Day” και δηλώνει πώς όσο νιώθει καλά θα είναι στο πόστο της, με την πρωινή παρέα του Alpha.

Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα, η ήρεμη εγκυμοσύνη που είχε, την βοήθησε ώστε να συνεχίσει στην τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά και στα μαθήματα που κάνει στo δημοσιογραφικό εργαστήρι του Ant1.
Όσον αφορά στην περίοδο της εγκυμοσύνη της, η Σταματίνα έχει πάρει 8 με 9 κιλά (σε συνδυασμό με τα 4 κιλά που της είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, είναι 13 κιλά πάνω από το κανονικό της) και αυτήν τη φορά είναι πιο προσεκτική με τη διατροφή της, χωρίς όμως να στερείτε τίποτα. Στο πλευρό της, όλους αυτούς τους μήνες έχει και τον γυναικολόγο της Ευάγγελο Δεδούλη, που εμπιστεύεται πολύ και τον συμβουλεύεται για ό,τι κι αν χρειαστεί.
Η γνωστή παρουσιάστρια, παρά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, συνεχίζει να έχει ένα καλλίγραμμο κορμί και κυκλοφορεί με φαρδιά αέρινα μπλουζάκια και φορέματα, αλλά και με τζιν σορτσάκια, που τα θεωρεί πολύ πρακτικά, για να μην ζεσταίνεται. Και μπορεί κάποιες φορές σε τηλεοπτικές εμφανίσεις να επιλέγει ψηλοτάκουνα παπούτσια, εκτός πλατό όμως προτιμά τα φλατ, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και αυτήν τη φορά η Σταματίνα αναμένεται να γεννήσει με καισαρική, όπως και στο πρώτο της μωράκι, αλλά περιμένει από μέρα σε μέρα να σπάσουν τα νερά. Η ίδια πάντως, μέχρι και το Σαββατοκύριακο που πέρασε (μέσα στο οποίο είχε και τα γενέθλιά της), δεν είχε προλάβει ακόμη να ετοιμάσει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, κάτι που σκέφτεται να κάνει άμεσα όμως, καθώς η μέρα της γέννας πλησιάζει.

Τέλος, για τις προετοιμασίες για την έλευση της δεύτερης μπέμπας, το ζευγάρι έχει ήδη φτιάξει το παιδικό δωμάτιό της, το οποίο είναι βαμμένο σε παστέλ χρώματα και έχουν μεταφέρει εκεί το μικρό κρεβατάκι που είχε η Νάγια, αλλά και τα πρώτα παιχνίδια για την μικρή. Πράλληλα, προετοιμάζουν την πρωτότοκη κόρη για τον ερχομό του νέου μωρού. Πολλές φορές, μάλιστα, η διάσημη μαμά αφήνει την μικρούλα να χαϊδεύει την κοιλίτσα της, λέγοντας της πως εκεί μέσα είναι η αδελφή της.
Δες φωτογραφίες με την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη φουσκωμένη κοιλίτσα έξω από το στούντιο του Ρυθμού:

Read More

And More