Καλύτερα η Δ. Βανδή. Αύριο θα αποφασισθεί πότε θα βγει από το νοσοκομείο

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Δέσποινας Βανδή, όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο θεράπων ιατρός της κ. Σωτήρης Αδαμίδης.

“Η υγεία της Δέσποινας Βανδή πηγαίνει καλά και είναι σταθερά βελτιωμένη. Πρέπει να πούμε ότι σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, σήμερα υπάρχει σημαντική βελτίωση και οι αυριανές εξετάσεις θα καθορίσουν το πότε θα πάρει τελικά εξιτήριο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο θεράπων ιατρός της στο TLIFE.

Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ο οργανισμός της Δέσποινας ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται από το Σάββατο το πρωί και η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί πως πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της θεραπείας, για να μην υπάρξουν επιπλοκές. “Εγώ θα της συνιστούσα να μην βγει από το νοσοκομείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να αναρρώσει πλήρως αλλά όλα εξαρτώνται και από τις υποχρεώσεις της”, είχε σημειώσει.

Παράλληλα, ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ συνεργάσιμη ασθενής με εξαιρετικό ήθος και απλότητα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να πάρει εξιτήριο προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι βέβαια το οποίο εξαρτάται από την πορεία της κατάστασης της υγείας της και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Η Δέσποινα νοσηλεύεται από την Πρωτοχρονιά, στο Ιατρικό Κέντρο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από αδιαθεσία και έντονο πόνο στο θώρακα την ώρα που βρισκόταν στην πίστα του Vox και τραγουδούσε. Επειδή η Δέσποινα είναι άψογη επαγγελματίας, δεν διέκοψε το πρόγραμμα και συνέχισε να τραγουδάει παρά τον πόνο και τον υψηλό πυρετό. Ζήτησε μάλιστα συγνώμη από τον κόσμο που είχε πάει στο μαγαζί για να την ακούσει.

Δες εδώ το βίντεο

Το απόγευμα της Κυριακής έστειλε δελτίο τύπου και η εταιρεία της Δέσποινας η Spicy, το οποίο έλεγε τα εξής: “Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή, ξημερώματα του Σαββάτου διακομίσθηκε σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών με προβλήματα στην αναπνοή και έντονους πόνους στο στήθος, όπου διαγνώστηκε λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας κρατήσουμε ενήμερους”.

Από το πλευρό της, δεν έφυγε ούτε λεπτό ο σύντροφός της Ντέμης Νικολαϊδης.

Την Δέσποινα αντικατέστησε στο Vox μετά από παράκληση του επιχειρηματία η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έσπευσε με χαρά να βοηθήσει την καλή της φίλη.

Το TLIFE της εύχεται γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More