Δέσποινα Βανδή: Θα τη δούμε τελικά στο θεατρικό σανίδι;

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Αλέξανδρος Ρήγας θα συνεργαστούν. Όταν πρωτοακούστηκε ο Αλέξανδρος έλεγε ότι δεν είναι κάτι σίγουρο αλλά στη συνέχεια ακούστηκαν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάσαμε λοιπόν ότι ο ηθοποιός και σεναριογράφος λοιπόν ετοίμασε για τη Δέσποινα κάτι ξεχωριστό διασκευάζοντας το σενάριο “Woman of the year”.

Η Δέσποινα θα ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι τον κινηματογραφικό ρόλο που είχε η Τζούλια Ρόμπερτς δίπλα στον Νικ Νόλτε στη ταινία “I love trouble”. Σε αυτή την ταινία η σταρ του Χόλιγουντ υποδυόταν μια φιλόδοξη ρεπόρτερ που κυνηγούσε το ίδιο θέμα με μια παλιά καραβάνα του ρεπορτάζ, δηλαδή τον Νιν Νόλτε!

Για τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή της ακούστηκε πως προορίζεται ο Αλέξης Γεωργούλης και ένα τρίτο πρόσωπο που ακούγεται ότι θα συμμετάσχει στο καστ είναι η Ντίνα Κώνστα.

Κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά όμως;

Επικοινωνήσαμε με κοντινό άνθρωπο και συνεργάτη του Αλέξανδρου Ρήγα και μας τα εξήγησε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συνεργασία του, με τη Δέσποινα Βανδή.

Τα μέχρι τώρα βήματα στη συνεργασία: “Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και οι τρεις πλευρές γι’ άυτή τη συνεργασία είναι θετικές. Και η παραγωγή (Ελληνική θεαμάτων) και το θέατρο και η Δέσποινα. Έχουν γίνει συζητήσεις μέχρι στιγμής και θέλουν όλα τα μέλη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει έργο και δεν ξέρουμε ακόμη τους ρόλους που θα έχει. Μένει να κανονίσει ο καθένας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μετά να ξεκινήσουν. Είναι όλα υπό συζήτηση. Έχει γίνει η κουβέντα και έχουν συμφωνήσει ως προς την πρόθεση να γίνει αυτή η συνεργασία, αλλά ακόμη δεν είναι κάτι έτοιμο.”

Ο ρόλος της, έχει κανονιστεί κάποια ημερομηνία στο θέατρο; Προς το παρόν δεν ξέρουμε σίγουρα και είναι όλα στο ερωτηματικό. Στις μέχρι στιγμής συζητήσεις μας υπάρχει το ενδεχόμενο της Ελληνίδας Θεάς. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όμως, όπως η εταιρεία και το πρόγραμμα του Θεάτρου Παλλάς. Συγκεκριμένα το θέατρο φιλοξενεί πολλές παραστάσεις και ήδη ξέρουν από τώρα τι θα κάνουν τα επόμενα δυο χρόνια.

Δεν ξέρουμε τι ρόλο θα έχει η Δέσποινα Βανδή. Από τη στιγμή που δεν έχει γραφτεί το έργο, δεν μπορείς να ξέρεις τι ρόλο θα έχει. Μόνο ο Αλέξανδρος Ρήγας μπορεί να έχει στο μυαλό του το ρόλο που θα της γράψει. Η πρόθεση του είναι να γράψει ένα δικό του έργο, αλλά δεν ξέρω αν θα βασιστεί σε κάποια ιδέα. Προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει να γράφει κάτι, γιατί ασχολείται με την επιθεώρηση που ετοιμάζει για το θέατρο Λαμπέτη το χειμώνα. Μόλις τελειώσει από αυτό, έχει κάποια άλλα σενάρια να ετοιμάσει και μετά έρχεται οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν πάντως πολλά ονόματα και ιδέες. Από την ώρα που θα το αποφασίσουν μέσα σε δέκα μέρες μπορούν να ξεκινήσουν όλες οι εργασίες για να στηθεί το έργο.”

Σίγουρα όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει από Σεπτέμβρη αφού ο Αλέξανδρος έχει ήδη πολλή δουλειά και πάνω από δύο παραστάσεις. Άρα οι θαυμαστές τη Δέσποινας πρέπει να κάνουν ακόμη υπομονή μέχρι να τη δουν στο σανίδι γιατί είναι κάτι σίγουρο αλλά όχι άμεσο! Υπομονή!

Read More

And More