Χ. Βαρθακούρης – Α. Τελώνη: Ο θρησκευτικός γάμος μαζί με την βάφτιση των παιδιών τους!

Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο στην Κωνσταντινούπολη ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη θα κάνουν και τον θρησκευτικό τους! Το ζευγάρι θα βαφτίσει ταυτόχρονα και τις δύο κορούλες του, Μελωδία και Λιόνα.

Ο γάμος του τραγουδιστή θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου σε εκκλησία των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Το μυστήριο θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους θα είναι ο Γιάννης Χορόζογλου.

Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν θα ξεπεράσουν τους 150 και θα είναι, εκτός από στενούς συγγενείς και φίλους, άνθρωποι από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Την ίδια ημέρα θα βαφτίσουν και τις δύο πανέμορφες κορούλες τους. Νονά της 3,5 ετών Μελωδίας θα είναι η Πέγκυ Ζήνα, ενώ την 16 μηνών Λιόνα θα βαφτίσουν δυο στενοί φίλοι του τραγουδιστή, ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

“Και οι δυο παππούδες είναι Γιάννηδες και εννοείται ότι αν είχαμε γιο θα τον βαφτίζαμε Γιάννη. Απλώς ο Χάρης ήθελε, ο Θεός ξέρει γιατί, να του δώσουμε και δεύτερο όνομα κι αυτό ήταν Τίγρης. Η ιδέα απορρίφθηκε σε δευτερόλεπτα. Ούτε είπε ποτέ να βαφτίσουμε την κόρη μας Λιονταρίνα. Άλλωστε σε ότι αφορά τη Μελωδία, είχαμε ήδη καταλήξει στο όνομα πριν γεννηθεί. Στη δεύτερη κόρη, μεταξύ αστείου και σοβαρού, έφερε πάλι στην επιφάνεια τον Τίγρη, αλλά στο θηλυκό του τώρα. Πάλι απορρίφθηκε. Εκεί ήταν που είπε “εντάξει, άκυρη η Τίγρη, αλλά πώς σου φαίνεται το Λιόνα από το Λιονταρίνα;”. Αυτό το όνομα δεν το απέρριψα είναι η αλήθεια, αλλά εξακολουθούμε να μην έχουμε καταλήξει”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο OK! η Αντελίνα.

Μετά την τέλεση των μυστηρίων θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο Πεντελικόν με πολύ χορό, μουσική και φυσικά τραγούδι!

Read More

And More