Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.02.2012 | 13:40

Μ. Χατζηγιάννης: Αποχώρησε από τον Ζυγό μετά από μόλις δύο εμφανίσεις!

Μ. Χατζηγιάννης: Αποχώρησε από τον Ζυγό μετά από μόλις δύο εμφανίσεις!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στο Ζυγό μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Το TLIFE ήταν εκεί! Παρόλο όμως που οι δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του πήγαν πάρα πολύ καλά, η συνεργασία του με το μαγαζί έληξε, πρόωρα.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε οριστικά από το Ζυγό καθώς, σύμφωνα με την πλευρά του, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν προσυμφωνήσει. Φαίνεται πως ο επιχειρηματίας αθέτησε τις υποσχέσεις του αφού, όπως υποστηρίζει στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, άλλα συμφώνησαν στην αρχή και άλλα έγιναν στην πορεία.

Οι λόγοι της διαφωνίας, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνο οικονομικοί. Ο Μιχάλης είναι από τους τραγουδιστές που λειτουργούν και συναισθηματικά αλλά παράλληλα είναι τελειομανής και θέλει όλα να είναι άψογα. Η συνεργασία του με την μουσική σκηνή λοιπόν έληξε οριστικά από την στιγμή που κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα ήθελε!

Το TLIFE επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του Ζυγού,  ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση και αρκέστηκε σε όσα έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σταματάει τις εμφανίσεις της και η Ανδριάνα Μπάμπαλη που συμπλήρωνε το σχήμα. Μέχρι στιγμής το μαγαζί δεν έχει προγραμματίσει κάποια άλλη εμφάνιση.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:35

Top 10