Ωρα για χριστουγεννιάτικες βόλτες! Οι προτάσεις του TLIFE!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και μολονότι ο καιρός δεν μας τα θυμίζει, έχουν ξεκινήσει ήδη διάφορες δραστηριότητες σε όλη την Αθήνα που σε βοηθούν να μπεις στο καταλλήλο mood. Το TLIFE έχει μπει στο Christmas spirit. Εσύ; Αν όχι είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε προτείνοντάς σου μέρη στα οποία μπορείς να πας για να δεις την γιορτιν’η πλευρά της πόλης.

Έχουμε και λέμε:

Παραμυθούπολη στο Τεχνόπολις στο Γκάζι:

Aπό σήμερα 4/12 έως και στις 6/01 το Τεχνόπολις στο Γκάζι υποδέχεται την Παραμυθούπολη. Καθημερινά από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ, οι αγαπημένοι σου ήρωες από τα παραμύθια ζωντανεύουν, μπορείς να παίξεις στο παγοδρόμιο, να ανέβεις στο καρουζέλ και να γίνεις ξανά παιδί! Είσοδος: 8€

Xριστουγεννιάτικο χωριό στο Badminton:

O προαύλιος χώρος του θέατρου Badminton μεταμορφώθηκε σε χριστουγεννιάτικο χωριό και σε περιμένει! Πειραχτήρια ξωτικά, παιδότοπος, σκηνικά από τα αγαπημένα μας παραμύθια, είναι σίγουρο πως αν πας δεν θα θες να φύγεις. Λειτουργεί καθημερινά από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 23:00 το βράδυ και σαββατοκύριακα και αργίες από 10:00 το πρωί ως τις 23:00 το βραδυ. Λειτουργεί επίσης και bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θεατρικά δρώμενα και άλλα πολλά σε ένα χώρο έκτασης 6,000τμ. Επίσης τα παιδιά μπορούν να γράψουν γράμμα στον Άη Βασίλη και να του το στείλουν! Κι όλα αυτά μέχρι τις 9/01!

Παγοδρόμιο στο Golden Hall στο Μαρουσι!

To εορταστικό κλίμα αλλά και το παγοδρόμιο δίνουν ξανά το παρών στο γνωστό πολυκατάστημα! Με μία απόδειξη των 10 ευρώ από κατάστημα του Golden μπορείς να κάνεις πατινάζ στο παγοδρόμιο!

Παγοδρόμιο στο Athens Heart

Χιόνι είναι λίγο δύσκολο να δούμε φέτος οπότε μπορούμε να πάμε μέχρι το athens heart για να δούμε άσπρη μέρα. Φιλοξενεί το μεγαλύτερο παγοδρόμιο μεγέθους 850τμ. Εκεί μπορούν να κάνουν πατινάζ μικροί και μεγάλοι υπό το άγρυπνο βλέμμα των εκπαιδευτών. Θα λειτουργεί μέχρι τον Απρίλιο. Η είσοδος στοιχίζει 10€ και μπορείς να παίξεις όσο θέλεις. Ωράρια λειτουργίας : Καθημερινά από τις 11:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ και σαββατοκύριακα από τις 11:00 το πρωί ως τις 23:00 το βράδυ.

Παγοδρόμιο στο Copa Copana:

Το μεγαλύτερο χειμερινό πάρκο στην Ελλάδα με παιδότοπους, παιχνίδια, extreme δραστηριότητες και, φυσικά, το Παγοδρόμιο περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους για μια απολαυστική και γεμάτη έξοδο! Θα λειτουργεί έως τον Απρίλιο του 2011.

Νέα Σμύρνη:

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης ”ντύθηκε” χριστουγεννιάτικη με καρουζέλ και παγοδρόμιο!

Φυσικά αναμένονται πολλά ακόμη σημεία να στολιστούν και να μας φτιάξουν τη διάθεση… χριστουγεννιάτικη!

Kαι στη συμπρωτεύουσα:

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Magic Park:

Από 1η Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου λειτουργεί στο Magic Park το δεύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό. Παραμύθια, θεατρικό παιχνίδι, παγοδρόμιο, ζογκλέρ κτλ περιμένουν τους μικροπύς και μεγάλους Θεσσαλονικείς – και όχι μόνο – να διασκεδάσουν. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Christmas Magic City

To διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο πάρκο. Εργαστήρια, καρουζέλ, παγοδρομίο κτλ σε περιμένουν. Η τιμή είναι 3€ το άτομο, αν είστε πάνω από 4 άτομα 2.5€ και διαρκείας 15€ με μία βόλτα δωρεάν στο παγοδρόμιο.

Κρήτη

Στον Δήμο του Αγίου Νικολάου από αύριο ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

15.00 Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη λίμνη από τα παιδιά του Δήμου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με Χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και θα παίξουν με την βοήθεια των Προσκόπων και των Οδηγών.
Οι πρόσκοποι θα στολίσουν τη φάτνη στο χώρο της λίμνης.
17:00 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου.
Το βράδυ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις με θέατρο από την ΕΘΟΑΝ στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ
Η ΕΘΟΑΝ κάνει πρεμιέρα και παρουσιάζει τη μεγάλη επιτυχία του Φεϋντώ «Ράφτης κυριών» στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ. Ο «Ράφτης Κυριών» ήταν η πρώτη πραγματική επιτυχία του Φεϋντώ, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος Γάλλος κωμωδιογράφος μετά τον Μολιέρο και ένας από τους προδρόμους του θεάτρου του παραλόγου. Το έργο εξελίσσεται στο Παρίσι στα τέλη του 19ου αιώνα. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010
19.30 Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο από τη Χορωδία Ουράνιο Τόξο στο Ξενοδοχείο Ερμής.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010
«Ημέρα Αγάπης»
Μεγάλη Εκδήλωση με Μουσική, Χορό, Θέατρο, Τραγούδι & Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι από τις Μαθητικές Κοινότητες και την Πολιτιστική Ομάδα Δασκάλων και Καθηγητών Αγίου Νικολάου καθώς και άλλους φορείς της πόλης μας.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας εμπλουτισμένης έκδοσης του «βιβλίου της πόλης»
Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2010
Την Παραμονή των Χριστουγέννων η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίου Νικολάου περιδιαβαίνει την πόλη μας και μας εύχεται Χρόνια Πολλά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2010
«Η υποδοχή του Αϊ Βασίλη»: Αποχαιρετισμός του Παλαιού Χρόνου και υποδοχή του Αϊ Βασίλη και του Νέου έτους με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Read More

And More